TDB 25. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi ve Expodental 2019

KONGRE TARİHİ
04 Eylül - 07 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.tdbkongreleri.org
KONGRE VİDEOSU
					
						DAVET
						
Değerli Meslektaşlarım,

2019 yılında ülkemiz ve mesleğimizle ilgili anlamlı iki yıldönümü yaşayacağız. 100 yıl önce 1919 yılında Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın meşalesi yakılmış, Cumhuriyet’in aydınlanma değerleri ile çağdaş ve demokratik ülkeler dünyasında Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak yerimizi almıştık.

Ve bu yıl 1992 yılında birincisini gerçekleştirdiğimiz TDB Uluslararası Dişhekimliği Kongrelerimizin 25.sini İstanbul’da gerçekleştireceğiz.

Bilimsel yeniliklerin ve teknolojik değişimin çok hızlı yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. 4. Sanayi devrimi olarak adlandırılan bu süreç birçok alanda olduğu gibi dişhekimliği alanında da önemli yenilikler getirdi.

Başta “Dijital Dişhekimliği” olmak üzere dişhekimliği alanındaki yeniliklerin takip edilmesi gerekliliğin ötesinde zorunluluk olup; bu sürecin dışında kalan dişhekimlerinin nitelikli dişhekimliği hizmeti verme olanağı çok sınırlı kalacaktır.

TDB’nin uluslararası kongreleri sadece bilgilenmenin ve yenilenmenin ortamları değil aynı zamanda geçmişin hatırlandığı, yeni dostlukların kurulduğu ve anıların biriktirildiği ortamlardır. Kongre deyince aklımıza ne gelir? Şair Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nun

“İstanbul deyince aklıma martı gelir
Yarısı gümüş, yarısı köpük
Yarısı balık yarısı kuş
İstanbul deyince aklıma bir masal gelir
Bir varmış, bir yokmuş
İstanbul deyince aklıma Gülcemal gelir.”
mısralarında dile getirdiği gibi
Siz de “İSTANBUL DEYİNCE AKLIMA 25. TDB ULUSLARARASI KONGRESİ GELİR” diyeceksiniz

Celal Korkut Yıldırım
Türk Dişhekimleri Birliği ve Kongre Başkanı

Değerli Meslektaşlarım,

Yeni bir kongre ile sizlerle olacağız!

Elbette her kongre bir öncekini temel alır ve daha iyi daha güzeli yapmayı hedefler.

2019 Kongresi tüm kongreler içinde bugüne dek gerçekleştirilecek en büyük, en çok katılım sağlanan ve tüm usnurların en üst seviyeye ulaştığı bir kongre olacak.

Çünkü; çeyrek asırı bu kongre ile geçmiş olacağız.

1992 yılında başlayan kongre yolculuğunda önemli bir kavşak olan 25. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’ni tüm ekibimizle birlikte gerçekleştirecek olmak haklı bir gurur verirken aynı zamanda bizlere önemli bir sorumluluk yüklemektedir.

Kongre yapılan yerler arasında her zaman bir adım önde olan İstanbul’un sorumluluğunu bilerek ve Türkiye’nin en çalışkan komiteleri ile bu kongreyi vazgeçilmez yapmak için elinden geleni yapacaktır.

Sizleri 4-7 Eylül 2019 tarihlerinde bilimsel ve dental ekipman şölenine bekliyoruz.

Prof. Dr. Turhan Atalay
İstanbul Dişhekimleri Odası ve Organizasyon Komitesi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.