TGKV Girişimsel Kardiyoloji Zirvesi 2023

KONGRE TARİHİ
25 Mayıs - 28 Mayıs 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Cosmos City Convention Center

KONGRE WEB SİTESİ
girisimselkardiyolojizirvesi.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Geçen sene ilk kez düzenlemiş olduğumuz Türk Girişimsel Kardiyoloji Vakfı Kardiyovasküler Sempozyumu’nun bu sene, içeriği ve katılımı genişleterek 25 - 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında, “TGKV Girişimsel Kardiyoloji Zirvesi” olarak, Cosmos City Convention Center, Antalya'da düzenlenecektir.

Kongremizde, kardiyolojideki gelişmeleri tüm meslektaşlarımıza ulaştırmak ve herkesin kullanımına bir adım daha yaklaştırmayı hedef aldık. Günümüzde yetkin bir kardiyolog olabilmek için uzun süren bir eğitim bizleri beklemektedir. Teorik eğitimlerin yanı sıra, girişimsel kardiyoloji alanında hayatımızdaki pratik uygulamalarını da işin uzmanlarından öğreniyor olmak ve deneyimlemek, günlük pratiğimizdeki dokunuşlarımızı da değiştirecektir.

Kongremizde, kardiyolojide uygulanan tüm girişimsel tedaviler, en son yayınların ve kılavuzların ışığında teorik olarak, hem de canlı yayınlarla pratik olarak, meslektaşlarımızla paylaşılacaktır. Ayrıca, kardiyolojinin çeşitli alanlarında, ilginizi çekecek ve günlük pratik yaklaşımlarınıza faydası olacak en güncel konulara yer vereceğiz.

Bilimsel programların yanı sıra geçen sene olduğu gibi kültürel programlar ve yarışmalar ile sosyal anlamda da hepimizi kaynaştıracağına inandığımız toplantımızda sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu edecektir.

Mayıs ayının güzelliğini, Akdeniz’in incisi Antalya’da yaşamak üzere hepinizi TGKV Girişimsel Kardiyoloji Zirvesi’ne bekliyoruz.

En derin sevgi ve saygılarımızla…

Prof. Dr. Ahmet Lütfu Orhan
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Ferhan Özmen
TGKV Mütevelli Heyeti Adına

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.