TGKV Kardiyovasküler Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
10 Şubat - 13 Şubat 2022

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Polat Renaissance Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tgkvsempozyum.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Türk Girişimsel Kardiyoloji Vakfı Kardiyovasküler Sempozyumu’na sayılı gün kaldı. 1998 yılında kurulan vakfımız bünyesinde bugüne dek pek çok başarılı organizasyona ev sahipliği yaparak, Türk Girişimsel Kardiyoloji Dergisi, Türk Kardiyoloji Dergisi ve Türk Ekokardiyografi Dergisi gibi önemli yayın çalışmalarını da hayata geçirdik.

Pandemi sürecinde düzenlediğimiz yirmi beşin üzerindeki webinar’da 200’e yakın bilim insanını bir araya getirerek 5 bine yakın izleyiciye ulaştık. Şimdi sıra bir araya gelme zamanı.

Vakfımızın ilk yüz yüze toplantısını 10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Polat Renaissance Hotel, İstanbul’da düzenliyoruz. Kardiyolojide girişimsel tedaviler, kalp yetmezliği, koroner kalp hastalıkları, hipertansiyon ve ritim bozukluğuna kadar birçok konuyu ele alacağımız sempozyumda, ilginizi çekecek en güncel konuları, alanında uzman olan değerli hocalarımızdan dinleyeceğiz, tartışacağız ve yorumlayacağız. Sempozyum sonrasında bildirilerimizi kitaplaştırarak, daha geniş kitlelere ulaşmayı da amaçlıyoruz. Sizler için hazırladığımız özel bir kültürel programımızın olduğunu da ayrıca ifade etmek istiyoruz.

Sizleri, Şubat ayının güzelliğini dünyanın en güzel şehri İstanbul’da yaşamaya davet ediyoruz.

En derin sevgi ve saygılarımızla...

Prof. Dr. Telat Keleş
TGKV Yönetim Kurulu Adına

Prof. Dr. Ferhan Özmen
TGKV Mütevelli Heyeti Adına

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.