TİHUD İç Hastalıkları Kış Okulu 2022
KONGRE TARİHİ
10 Şubat - 13 Şubat 2022
KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Gloria Golf Otel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli meslektaşlarım,
Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği tarafından, beşincisi düzenlenecek olan İç Hastalıkları Kış Okulu, 10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Gloria Golf Otel, Belek, Antalya‘da gerçekleştirilecektir.
Büyük başarı ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, bu senede iç hastalıkları alanındaki yenilikler; özellikle kliniğe ve günlük pratiğe yansıyan yönleriyle ele alınacaktır.
Okul bilimsel programının yanında sosyal program olarak da keyifle vakit geçireceğinize inandığımız toplantımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımla,
Prof. Dr. Kerim GÜLER
Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
2022 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 5. Multipl Skleroz Çalıştayı
26 Şubat 2022, İzmir - 47. Ulusal Fizyoloji Kongresi
01 Kasım - 04 Kasım 2022, Antalya - 17. Uludağ Nöroloji Günleri
03 Mart - 06 Mart 2022, Bursa - 9. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi-2. Ulusal Acil El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Kongresi
18 Mayıs - 21 Mayıs 2022, Muğla - 3. Eskişehir Onkoloji Günleri
11 Mart - 13 Mart 2022, Eskişehir
Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.
















X.com






