Türk Kardiyoloji Derneği Lipid Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
13 Nisan - 14 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tkd.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Kardiyoloji Derneği Koruyucu Kardiyoloji ve Lipid çalışma grubumuz, 13-14 Nisan tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kaya Palazzo Otel’de Lipid Sempozyumu düzenlemektedir. Toplantımızın amacı, dislipidemi tedavisinde güncel kılavuzlar ve yeni yayınlar doğrultusunda, günlük pratikte karşılaştığımız sorunları interaktif bir ortamda tartışarak, multidisipliner bir yaklaşım ve yeni bilgiler ile hastalarımıza en uygun tedaviyi hep birlikte belirlemek olacaktır. Toplantımızda ayrıca dijital vaka sunum çalışmaları gerçekleştirecek ve gelecekte sağlık alanında bizleri bekleyen yenilikleri de gözden geçireceğiz.

Toplantımızda sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyacağız. Aktif katılımınız ve katkılarınızla verimli ve keyifli bir toplantıda görüşmek dileğiyle saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Mustafa Kemal EROL
Türk Kardiyoloji Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Doç. Dr. Öner ÖZDOĞAN
Türk Kardiyoloji Derneği
Koruyucu Kardiyoloji ve
Lipid Çalışma Grubu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.