Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği İlkbahar Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
10 Haziran - 11 Haziran 2022

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

KONGRE WEB SİTESİ
tkrcdilkbahar2022.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği tarafından bilimsel kongrenin yapılmadığı yıllarda düzenlenen sempozyumlardan biri olan İlkbahar Sempozyumu bu yıl İstanbul Tıp Fakültesi’nde gerçekleşecektir. Pandemi nedeniyle ertelen ulusal kongremizi yakın bir tarihte büyük bir katılım ile gerçekleştirdikten sonra, 10-11 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak bu sempozyumda daha çok selim anorektal hastalıklar canlı ameliyatlar eşliğinde tartışılacaktır.

İki gün sürecek ve hibrid olarak yapılacak sempozyumumuzu, hemoroidal hastalıktan pelvik taban bozukluklarına birçok selim anorektal hastalıkta klasik cerrahi ameliyatlardan yeni tekniklere kadar cerrahi girişimler deneyimli meslektaşlarımız tarafından yapılacak canlı ameliyatlar ile sizlere hem teorik, hem de pratik bilgiler eşliğinde hazırlamaktayız. Canlı ameliyatlar esnasında moderatörlerin eşliğinde yapılacak tartışmalarda seçilecek cerrahi yöntemler ve cerrahi sonrası gelişebilecek komplikasyonların yönetimi de ele alınacaktır.

Ayrıca mültidisipliner yaklaşımların öne çıktığı pelvik taban hastalıklarında, bu konuda deneyimli fizik tedavi ve rehabilitasyon, üro-jinekoloji ve radyoloji uzmanlarının görüş ve yaklaşımları videolar eşliğinde sunulacaktır.

Siz değerli meslektaş ve hocalarımızı 10-11 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul Tıp Fakültesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Dr. Türker Bulut
Sempozyum Başkanı

Dr. Metin Keskin
Sempozyum Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.