Türk Oral Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 26. Uluslararası Bilimsel Kongresi-TAOMS 2019

KONGRE TARİHİ
28 Nisan - 02 Mayıs 2019

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Merit Park Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.taoms2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimizin 26. Uluslararası Bilimsel Kongresi’ni 28 Nisan-02 Mayıs 2019 tarihleri arasında Merit Park Otel Girne’de gerçekleştireceğiz. Bu tarihlerde farklı bir güzelliğe bürünen Kıbrıs’ta yapacağımız kongrenin ilgi çekici olacağını umuyor aynı zamanda dileyen meslektaşlarımız için de kısa bir dinlenme imkanının da doğacağını düşünüyoruz.

Derneğimizin 26. Uluslararası Bilimsel Kongresi’nde sizlere yararlı olacağına inandığımız yurt dışından ve yurt içinden kendi alanlarında otorite olmuş meslektaşlarımız konferansları ile bilgilerini paylaşacaklardır. Kongremize bir çok ülkeden konuşmacılar katılarak, oral ve maksillofasiyal cerrahinin ilgi çeken ve yenilik taşıyan konuları birbirleriyle bağlantılı olarak sunacaklardır. Bu kapsamda, maksillofasiyal cerrahide bilgisayar destekli planlamanın kullanımı, ortognatik cerrahi, temporomandibular eklem cerrahisi, maksillofasiyal bölgenin patolojileri ve tedavileri, maksillofasiyal rekonstrüksiyon, osteonekroz ve dental implantoloji gibi konular ele alınacaktır.

Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimizin 26. Uluslararası Bilimsel Kongresi’nin gerçekleştirilebilmesi için bizleri maddi olarak destekleyecek, teknolojik gelişmelerini standlarına taşıyacak ve alanımızdaki yenilikleri bizlerle paylaşacak olan firmaları da aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Derneğimizin prestijini ulusal ve uluslararası arenada bir adım daha öne hep birlikte taşıma dileklerimle tüm meslektaşlarımı kongremize davet etmekten onur duyarım.

Saygı ve sevgilerimle.

Dernek Başkanı
Prof.Dr.A.Cengizhan Keskin

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.