Türk Oral Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 30. Uluslararası Bilimsel Kongresi-TAOMS 2023

KONGRE TARİHİ
17 Kasım - 21 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Gloria Golf Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.taoms2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri Türkiye Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında 17-21 Kasım 2023 Tarihleri arasında Gloria Golf Resort Otel Antalya da yapılacak olan Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimizin 30. Uluslararası Kongresine davet etmekten kıvanç duymaktayım. Nasıl ki genç Cumhuriyetimiz bu yüzyıl içerisine pek çok başarılar ve kazanımlar sığdırmış ise Derneğimiz de branşımızın gelişiminde ve uzmanlaşmasında, ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarılara imza atmıştır. IAOMS, EACMFS, ICMFS temsil ve kongre görevlerini başarı ile yerine getirmiştir ve getirmeye de devam edecektir.

Bilindiği üzere ülkemizde kısa süre önce çok büyük bir doğal afet geçirdik ve hala yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Bu noktada Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimiz ve üyeleri ivedilikle ihtiyaç bölgesindeki hastanelere tıbbi gereç ve yardım malzemeleri tedarik etmiş ve bölgedeki yaralıların tedavilerinde rol almıştır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Allahtan vefat edenlere rahmet, tedavileri devam eden zedelerimize acil şifalar dilerim.

Bu yıl her sene olduğu gibi yurtdışı ana derneklerin ve organizasyonların da katkıları ile hem ulusal hem de uluslararası pek çok önemli bilim insanını dinleme olanağımız olacak. Ayrıca geleneksel Genç Taoms etkinliğimizde değerli sunumları izleme fırsatımız olacak.

Hem bilimsel hem de Antalya’mızın güzelliklerinin bir arada olacağı bu kongremizde hep birlikte olmak dileğiyle.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Mustafa Sancar ATAÇ
TAOMS Başkanı


Değerli Meslektaşlarım,

17-21 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimizin 30. Uluslararası Bilimsel Kongresi'ne sizleri davet etmekten büyük onur duyarız. Meslektaşlarımızdan gelen olumlu yorumlara göre, toplantıyı yine güzel Antalya’da, Gloria Golf Resort, Belek'te düzenlemeyi tercih ettik.

Dört günlük yoğun bir programdan oluşan toplantıda, güncel maksillofasiyal cerrahi pratiğine yönelik birçok konferans yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da, yüksek genç katılımcı oranını göz önünde bulundurarak mastekurslara önem verdik. Son dört yıldır büyük beğeni toplayan 'Genç Taoms' oturumu yine bilimsel programımızda yer almaktadır.

Toplantımızda, ulusal ve uluslararası davetli konuşmacılarımızın desteğiyle maksillofasiyal cerrahi alanındaki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacağız. Öncelikli amacımız camiamıza bilimsel fayda sağlamak olmakla birlikte, toplantımızda ulusal ve uluslararası düzeyde dostluklar kurmanın özellikle genç meslektaşlarımızın kariyer gelişimlerinde faydalı olacağını düşünüyoruz.

Toplantımıza katılacak tüm davetli konuşmacılara, destek veren firmalara, tüm çalışma arkadaşlarımıza ve kongre organizasyon firması Partner Group'a teşekkür ederiz.

Şubat ayında yaşadığımız deprem felaketinin ardından kaybettiğimiz vatandaşlarımızın hüznünü yaşarken, bilimin her alandaki önemini bir kez daha hatırladık. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu anlamlı yılda, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği bilim yolunda, güzel ülkemizin güzel Antalya'sında sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Sırmahan ÇAKARER
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.