Türk Veteriner Jinekoloji Derneği 9. Ulusal ve 3. Uluslararası Kongresi-TVJD 2022

KONGRE TARİHİ
24 Mart - 27 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Luxury Resort Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tvjd2022.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Türk Veteriner Jinekoloji Derneği olarak, ulusal ve uluslararası bilim insanları ile veteriner hekimleri ve sektör bileşenlerini bir araya getirerek araştırma sonuçlarını, mesleğimizle ilgili güncel bilgileri, sorunları ve çözüm yaklaşımlarını paylaşma fırsatı sağlamak amacıyla iki yıl aralıklarla düzenlediğimiz kongremize, ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan Covid-19 pandemisi nedeniyle 2021 yılında ara vermek zorunda kaldık. Bununla birlikte bilimsel toplantıların hem akademi hem de klinisyen veteriner hekimler için öneminin farkındayız. Meslektaşlarımızın beklentilerini karşılayacağına inandığımız bir bilimsel programla sizlerle buluşmayı heyecanla bekliyor, veteriner doğum ve jinekoloji bilim alanının en büyük mesleki ve bilimsel platformu olan Türk Veteriner Jinekoloji Derneği IX. Ulusal & III. Uluslararası Kongresini 24-27 Mart 2022 tarihlerinde Susesi Luxury Resort Otel - Antalya'da gerçekleştireceğimizi duyurmaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

Bugüne kadar düzenlenen bilimsel etkinliklerimize katkı sağlayan tüm hocalarımıza, katılımcılarımıza ve destek veren sektör bileşenlerine şükranlarımızı sunuyor, tüm meslektaşlarımızı kongremize davet ediyoruz.

Saygı ve selamlarımızla.

Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Murat FINDIK

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.