Türkiye Jeotermal Kongresi-GT 2019

KONGRE TARİHİ
06 Şubat - 07 Şubat 2019

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Bilkent Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.geothermalturkey.org
DAVET
2018 yılının son çeyreği itibari ile Türkiye, 1188 MWe kurulu güç kapasitesi ile Dünya 4'cülüğünü ve “1 GW Country Club” ülkeleri arasındaki yerini korumaktadır. Jeotermal yatırımların bu noktaya gelmesinde emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yeni yüzyılda ürün rekabeti, bilimsel ve teknolojik yetkinlik rekabetine dönüşmüştür. Başta elektronik, enerji, bilişim, uzay, biyomühendislik, organik kimya endüstrileri gibi sektörler, değer yaratan ve toplumsal refaha katkı sağlayan sektörlerdir. Jeotermal sektöründe gelişim için bahsi geçen farklı disiplinler bir arada kullanılmaktadır. Bu sebeple her sektörü, gelişen her sistemi ve yeniliği kabul etmeli ve adaptasyon sürecimizi hızlandırmalıyız. Bu kapsamında Jeotermal Enerji sektörünün gelecek planının ve teknolojik yeniliklerin konuşulacağı GT'2019 Türkiye Jeotermal Kongresini Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyesi şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımları ile 6-7 Şubat tarihlerinde Bilkent Otel'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın destekleri ile düzenleyeceğiz.

GT'2018'de yanımızda olan ve sektörün gelişimi için destek veren siz değerli sektör paydaşlarımızı GT'2019'da da aramızda görmekten onur ve gurur duyarız.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.