Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
04 Mart - 06 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Eskişehir, Türkiye
KONGRE YERİ
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.uakk2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak düzenleyeceğimiz Uluslararası Ağız Kanserleri kongresinde bir arada olacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi 4-6 Mart 2020 tarihleri arasında, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Küresel çapta önemli bir sağlık problemi olan Ağız Kanserlerini ülkemizden ve dünyanın çeşitli bölgelerinden katılacak olan saygın bilim insanlarının katkılarıyla tüm yönleriyle değerlendireceğimiz uluslararası kongremizin bilimsel kurul başkanı Prof. Dr. Peruze Çelenk ve Kongre Bilimsel Kurulu üyelerimiz başarılı bir program hazırladılar. Kongremiz ‘’Ağız Kanserlerinde Tanıdan tedaviye güncel yaklaşımlar’’ temasıyla çok değerli duayen hocalarımızı bir araya getirecektir. Programda temel konuların yanı sıra güncel konulara ve yeni gelişmelere de yer ayrılacaktır. Kongre programımız içerisinde “Maksillofasiyal Ultrasonografi Kursu” da gerçekleştirilecektir. Ayrıca son çıkan yönetmelikler dikkate alınarak kongremizde katılımcıların sunumları tam metinli olarak kabul edilerek, süreli yayın yapan ve ULAKBİM’de kayıtlı bir ulusal dergide yayınlanacaktır. Kongremizde ayrıca şehrimize gelen misafirlerimizin bilim, kültür ve sanatla yoğrulmuş modern bir kentin güzelliklerini bu vesile ile görüp yaşamalarını ve hatıralarına kazımalarını istiyoruz. Bu sebeple yoğun bilimsel programımızın yanında katılımcılarımızın Eskişehir’i tanımaları maksadıyla çok güzel bir sosyal programımız da olacaktır.

Güzel bir kongrede hep birlikte olmak dileğiyle,

Saygılarımla…

Prof. Dr. Şule BAYRAK

Kongre Başkanı


Değerli Meslektaşlarım,

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 4-6 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi’nde branşlarında uzman çok değerli akademisyenlerle bir araya gelecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Ağız kanserlerinin teşhis ve tedavisinde multidisipliner bir süreçte rol alan tüm hekimlerimizi bir arada dinlemek ve konuları tartışmak çok faydalı olacaktır. Kongrenin düzenlenmesinde Diş hekimliği ve Tıp bilimlerinin pekçok dalından hocalarımız bizi kırmadılar, en güncel bilgileriyle bizlere destek verdiler, hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneğimiz, Diş hekimliğinin her alanıyla ve Tıp bilim dallarıyla belki de en yakından ilişkili olan branşımızda teşhis ve tedavi planlamasına bakış açımızı genişletmek için, multidisipliner çalışmalara önem vermektedir. 2019 yılı Nisan ayında düzenlediğimiz 3. Uluslararası Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji kongremizde baş-boyun radyolojisi ve oral patoloji konularında Tıp Fakültesi hocalarımızın değerli konferanslarına da yer verdik. İlgiyle izlenen ve son derece başarılı geçen kongremizin ardından Derneğimiz, Eskişehir’de düzenlenecek Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi’nde ve önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz kongrelerde Diş hekimliği ve Tıp bilimlerinden çok sayıda akademisyeni ve hekimleri bir araya getirerek bilgi paylaşımını artırmayı hedeflemektedir. İlginiz ve desteğiniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Cemile Özlem ÜÇOK

Kongre 2. Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.