Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi-Bio Türkiye 2023

KONGRE TARİHİ
28 Eylül - 30 Eylül 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Osmanlı Arşivi Külliyesi

KONGRE WEB SİTESİ
bioturkiye.org/congress
DAVET
Değerli Akademisyenler, Sayın Meslektaşlarımız, Bürokratlarımız, ve Sevgili Öğrencilerimiz,

IVEK Vakfı tarafından, 28 - 30 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul düzenlenecek olan BIO Türkiye Organizasyonu Uluslararası Biyoteknoloji Kongresine sizleri davet etmekten memnuniyet duyarız.

BIO Türkiye Organizasyonu içinde yer alan Uluslararası Biyoteknoloji Kongresinin ana hedefi sürdürülebilir bir yaşamın temel alanları olan sağlık, tarım, gıda ve endüstri gibi uygulamalarındaki birçok yeniliğin geliştirilme platformu olmasının yanısıra katma değer yaratma potansiyeli yüksek olan biyoteknoloji alanlarını temsil eden çok sayıda değerli paydaşları ortak bir hedefte birleştiren bilimsel bir kongre olmasıdır.
Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi, multidisipliner özelliğe sahip olan Biyoteknoloji alanını ile ilgili tüm bilimsel disiplinlerden katkı sağlayacak içerik ve kapsamla düzenlenmektedir. Bu kapsamda, Kongrede farmasötik biyoteknoloji, hücre-gen tedavileri, biyomedikal, gıda, tarımsal ve bilişim teknolojileri ile alanlarında etkin bir biyoteknoloji ekosistemini oluşturmak amacıyla; akademisyenler ve öğrencilerin yanısıra endüstrisinin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları gibi tüm paydaşların bir araya gelerek karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı verimli bir platformun düzenlenmesi planlanmıştır. Kongremizin, konularında uzman yurt içi ve yurt dışı konuşmacıların katılımıyla güncel bilgilerin aktarılacağı ve paylaşılacağı uluslararası düzeyde gerçekleşmesi planlanmaktadır. Kongremiz, farklı disiplinlerde çalışan katılımcılara bilgi paylaşma olanağı sunmanın yanı sıra katılımcıların birbirlerini tanıma ve kurulacak yeni iş birliktelikleri olanağı da verecektir. Bilimsel tartışma ve yapıcı etkileşim için uluslararası bir platform oluşacaktır.

BIO Türkiye Organizasyonu, disiplinler arası bir platform üzerinden dünyanın dört bir yanından araştırmacıların gerçekleştireceği sunumlar, atölye çalışmaları / sempozyumlar ile yeni fırsatlar ve yeni iş birlikleri oluşturulmasına olanak sağlayacaktır. 2021 yılında COVID-19 pandemisi dikkate alınarak çevrimiçi olarak düzenlenen kongremiz, bu sene yüz yüze gerçekleştirilecek olup BIO Türkiye Organizasyonu katılımcılarını kongremize zenginlik katacak çalışmalarını sunmak ve konuşmacıların değerli sunumlarını dinlemek üzere İstanbul’a bekliyoruz.

Prof. Dr. Berrin ERDAĞ
BIO Türkiye Uluslararası
Biyoteknoloji Kongresi Başkanı

Prof.Dr. Hülya AYAR KAYALI
BIO Türkiye Uluslararası
Biyoteknoloji Kongresi Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.