Uluslararası Ekonomi Araştırma Kongresi-ICONER 2021

KONGRE TARİHİ
04 Kasım - 05 Kasım 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.iconer.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım ve Konuklar;

Sizleri; 04 – 05 Kasım 2021, Türkiye, SANAL OLARAK düzenlenecek olan Uluslararası Ekonomi Araştırma Kongresi’ne (ICONER-2021) davet etmekten mutluluk ve onur duyarız.

ICONER-2021 uluslararası akademik bir kongredir ve ekonomi bilimleri alanlarını kapsar. ICONER-2021’in misyonu araştırmacıların, akademisyenlerin yanı sıra dünyanın her yerinden diğer profesyonellerin araştırma sonuçlarını ekonomi bilimleri alanlarında sunmaları için bir platform oluşturmaktır. Bu kongre aynı zamanda katılımcıların yeni fikirleri, uzmanlık ve deneyimlerini paylaşma, iş veya araştırma ilişkileri kurma ve gelecekteki işbirliği için ortak bulma konusunda fırsatlar sunmaktadır. Kongremiz aynı zamanda genç araştırmacıların, araştırmalarını sunmalarını, diğer genç araştırmacıların uluslararası topluluklarla iletişim kurmalarını ve konferans sırasında başarılı ve kıdemli araştırmacıların fikirlerini ve tavsiyelerini almalarını sağlamaktır.

ICONER-2021’in dilleri İngilizce ve Türkçe’dir.

Kongrede kabul edilen ve sunulan bildirilerin tamamı özet bildiri kitapçığında, hakemlik sürecinden geçtikten sonra tercihe göre ISBN’li tam metinler kitabında yayınlanacaktır.

Ayrıca tam metinler Uluslararası yayınevi (Akademik Teşvik ve Doçentlik Başvurularında Uluslararası Yayınevi olarak kabul edilmektedir) tarafından bir veya birden fazla uluslararası editörlü e-kitapta kitap bölümü olarak, hakemlik sürecinden geçtikten sonra editörün kararına göre, 25 Aralık 2021 tarihinde basılacaktır.

ICONER Organizasyon Komitesi

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.