Uluslararası Jeotermal Enerji Kongresi ve Sergisi-IGC Türkiye 2018

KONGRE TARİHİ
14 Mart - 15 Mart 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Ankara Sheraton Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.igc-turkey.com
DAVET
IGC Türkiye 2018 Uluslararası Jeotermal Enerji Kongresi ve Sergisi'nin üçüncüsü bu sene 14-15 Mart 2018 tarihlierinde Ankara Sheraton Otel'de sizleri ağırlayacak. Son iki senedir finans endüstrisi, bankalar, işletme şirketleri, yatırımcılar, sondaj şirketleri, danışmanlık şirketleri, jeotermal dernekler, ilgili bakanlıklar, kuruluşlar ve belediyeler kongreyi bilgi alışverişi ve ağ oluşturma platformu olarak kullanıyor. 2017 yılı etkinliğimizin destekçisi ve ortak ev sahibi olan Dünya Bankası Türkiye Jeotermal Endüstrisi için mali destek planını tanıtmak üzere bu sene de yine kongremizi destekliyor.

2017 yılının ikinci yarısında 1 GW Jeotermal Ülkeler Kulübü'ne giren ve şu an 1100 MW kurulu güce ulaşan Türk jeotermal endüstrisinin bundan sonra da yoluna durmadan devam etmesi ve gelişmesi kongremizin hedef konusu. Bu nedenle, IGC Türkiye 2018 Türkiye'nin başkenti, siyaset ve finansman enstitülerisinin kalbi olan Ankara'da olacak.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.