Uluslararası Katılımlı 16. Türkiye Acil Tıp Kongresi-TATKON 2020

KONGRE TARİHİ
20 Kasım - 22 Kasım 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.tatkon2020.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri Uluslararası Katılımlı 16. Türkiye Acil Tıp Kongresi (TATKON 2020)’ne davet etmekten dolayı büyük bir heyecan içerisindeyiz. Ulusal olarak ülkemizin en geleneksel ve köklü kongresi TATKON ile Acil Tıp Uzmanları ve Asistanlarını tek bir çatı altında bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Her yıl yaptığı kongrelerde bilimselliğe verdiği değer ile kendini kanıtlayan Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD), bu yıl kongrelerin ivmesini değiştiriyor ve konusunda mentor isimleri Online Platformda buluşturuyoruz.

Acil Tıp ülkemizde 25 yılı aşkın süredir bir uzmanlık anadalı olarak kabul görmektedir. Her yıl, bir önceki yıla göre daha fazla Acil Tıp uzmanı sağlık sisteminde yerini almaktadır. Giderek büyüyen camiamız, Türkiye Acil Tıp Derneği’nin her seferinde daha iyisini yapmaya çalıştığı kongreler için en önemli motivasyon kaynağıdır. Bu sürecin başından bugüne kadar, Türkiye Acil Tıp Derneği, acil tıp uzmanları ve sağlık çalışanlarının en büyük destekçisi olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Derneğimizin yayınları ve sürekli tıp eğitimini destekleyici olarak düzenlediği bilimsel ve eğitici aktiviteleri acil tıp eğitimi veren kurum ve kuruluşlar ile acil tıp uzmanları, hekimler ve tıpta uzmanlık öğrencileri için her zaman başvuru kaynağı olmuştur.

Eğitim; geleceğimize bir hediyedir. Acil Tıp, günümüzde tıp eğitiminde de önemli bir yere sahiptir. Gerek mezuniyet öncesi gerekse de tıpta uzmanlık eğitiminde birçok güncel yöntemi takip etmekte ve uygulamaktadır. Bu yıl kongrelerimizin mottosunu “Acil Tıp: Tıp Eğitiminde Öncü ve Ötesinde” olarak belirledik. Bu tema altında eğitim materyallerinin de herkesi kuşatacak bir içeriğe sahip olması ve günümüze göre yeniden şekillenmesi gereklidir. Günümüzde bilginin sürekli değiştiğini görüyoruz. Her yıl bizlerin de bu değişiklikleri yakalaması çok önemlidir. Eğitimin sağladığı imkânlarla başkalarına bağlı olmadan, kendi kendine yetecek özgüven ve beceriye sahip hekimlerin ve uzmanların yetişmesi için hem nitelikli eğitime erişim kolaylaştırılmalı hem de mezun yetkinlik ve yeterlikleri arasındaki farklılıkları en aza indirilebilmelidir.
Yenilikler olacak mı? Tabi ki. TATD olarak ilkleri ve yenilikleri sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğiz. TATKON 2020 ile ulusal sağlık sorunlarını topluma yönelik hekimlik felsefesi ile tartışırken, ülkemizdeki acil servislerinin sorunlarına çözüm odaklı yöntemler bulacağız.

Katılımınız ve desteğiniz Acil Tıp Uzmanlığının gücü olacaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Süleyman Türedi
Türkiye Acil Tıp Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.