Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi-2018

KONGRE TARİHİ
28 Mart - 01 Nisan 2018

KONGRE ŞEHRİ
Bafra, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Limak Cyprus Deluxe Otel and Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrom2018.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Uluslararası Katılımlı 2018 Türk Romatoloji Kongresi, 28 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecektir. Derneğimiz sizleri ilk kez Kıbrıs’a davet etmektedir. Doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü Bafra bölgesinde yeni bir otel ve kongre merkezi olan Limak Antares Otel Kongre Merkezi’nde olacağız. Ulusal Kongremiz, her zaman olduğu gibi bilimsel yenilikleri, güncel klinik yaklaşımları içeren bir çerçevede ve özenle hazırlanmaktadır. Alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacılara yer verilecektir. Pek çok konu olgular eşliğinde, teorikten pratiğe köprü kuracak şekilde enine boyuna tartışılacaktır. Derneğimizin 2018 ulusal tedavi önerilerinin ilk sunumu da kongremizde yapılacaktır.

Bir diğer yenilik 'TRASD-RAD Görüntüleme Okulu'dur. İlki kongre öncesi 27 Mart 2018 günü başlayacak 2 günlük bu okulda katılımcılar interaktif olarak bilgi ve görgü kazanacaktır. Her kongremizde olduğu gibi en iyi bildirilere vereceğimiz çeşitli ödüller heyecan verecek ve bilimsel araştırmacılığı teşvik edecektir.

Doğası ve iklimi ile huzur bulacağınız Bafra bölgesi yanı sıra sosyal programlarımız ile Mağusa ve Karpaz bölgelerini, Kıbrıs tarih ve kültürünü de soluma fırsatı bulunabilecektir.

Bilimsel ve sosyal açıdan yine yenilenmek, beraber ve daha güçlü olmak için değerli katkı ve katılımlarınızı bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla...

Kongre Başkanı
TRASD Başkanı
Prof. Dr. Hatice Bodur

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.