Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2019

KONGRE TARİHİ
20 Mart - 24 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Regnum Carya Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrom2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) İstanbul ve Sivas şubelerinin ortaklaşa düzenledikleri "Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi" 20-24 Mart 2019 tarihlerinde Regnum Carya Otel, Antalya’da düzenlenecektir.

Romatizmal hastalıklarla ilgili güncel tanı, tedavi ve pratik uygulamaların bütün detaylarıyla yer alacağı kongremizde; konulara akademik yaklaşımın yanı sıra, özellikle günlük rutinimizde bize yardımcı olacak pratik ve teorik son yeniklikler ve romatoloji hastalarına tamamlayıcı tıp destekleriyle ilgili konular alanında deneyimli yabancı ve yerli akademisyenler tarafından anlatılacaktır. Romatizmal hastalıklara multidisipliner yaklaşımın hastalığın doğru tanı ve tedavisinde çok önemli olduğu bilinciyle konulara farklı branşların bakış açıları ve değerlendirmeleri de katılarak programımız, romatolojide çok yönlü yaklaşımı sizlere sunacaktır. Bol tartışma ve interaktif katılımın olmasını amaçladığımız kongremiz, İlk günü pratik uygulamalar ve kursların yer alacağı toplam 5 gün devam edecek olup, bilimsel çalışmalara sözlü sunum ve bilimsel tartışma ortamı oluşturulacaktır.

Bilimsel programın yanı sıra, sosyal programı ile de beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz kongremizde siz değerli meslektaşlarımızın katılım ve bilimsel katkıları kongremizi zenginleştirecektir.

Sizlere ev sahipliği yapmaktan onur duyacağımız kongremizin, birlikte verimli ve akılda kalıcı bir toplantı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Tuncay Duruöz
KONGRE EŞ BAŞKANI
TRASD İstanbul Başkanı

Prof. Dr. Sami Hizmetli
KONGRE EŞ BAŞKANI
TRASD Sivas Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.