Uluslararası Lisansüstü Çalışmalar Kongresi-IGSCONG 2021

KONGRE TARİHİ
17 Haziran - 20 Haziran 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.igscong.org
DAVET
Değerli Bilim İnsanları;

17-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Uluslararası Lisansüstü Çalışmalar Kongresi (IGSCONG`21) online katılımlı olarak düzenlenecektir. Uluslararası Lisansüstü Çalışmalar Kongresi, bilim insanlarını, eğitmenleri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektör temsilcilerini ve lisansüstü öğrencilerini bir araya getirerek teorik ve pratik bilgileri bilimsel bir çerçevede paylaşmayı ve tartışmayı amaçlamaktadır.

Fen Bilimleri
Sosyal Bilimler
Eğitim Bilimleri
İktisadi ve İdari Bilimleri
Mühendislik
Sağlık Bilimleri
Ziraat
Uygulamalı Bilimler

alanlarında yapılan bilimsel ve lisansüstü çalışmaların sunulması ve tartışması için multidisipliner bir buluşma imkanı sağlayacaktır. Kongremize Türkçe veya İngilizce dillerindeki özet yada tam metin çalışmalar gönderilebilir. Gönderilen çalışmalar, hakem değerlendirmesinden geçecek ve yayınlanması uygun görülenleri yazarın isteğine bağlı olarak elektronik ortamda özet yada tam metin bildiri kitapçığında yayınlanacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.