Uluslararası Malzeme Mühendisliği ve İleri İmalat Teknolojileri Kongresi-IMEAMTC 2022

KONGRE TARİHİ
15 Eylül - 16 Eylül 2022

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.imeamtc.org
DAVET
Değerli Bilim İnsanları;

Online olarak gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Malzeme Mühendisliği ve İleri İmalat Teknolojileri Kongresi (IMEAMTC’22)” ile bilimsel alana ve literatüre katkı sağlayan siz bilim insanlarıyla bir arada olmaktan keyif almakta ve mutluluk duymaktayız.

Kongrede, Malzeme Mühendisliği ve İleri İmalat Teknolojileri, Stratejik ürünlerin imalatı ve gelişimi kullanılması alanlarına yönelik birçok konular yer almaktadır. Organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan ve çalışmalarımıza katkı sağlayacak siz değerli katılımcılarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz.

Kongremiz İstanbul'da yurtiçi ve yurtdışı üniversitelerinin katılımı ile gerçekleştirilecektir. Kongremiz Malzeme mühendisliği, Savunma Sanayii için geliştirilen çalışmalar ile İleri İmalat Teknolojileri ve uygulamalarında yapılan gelişmiş teknolojik ürünlerin işlenmesi, kullanılması ve yaygınlaştırılması alanlarında hazırlanan bilimsel çalışmalara ev sahipliği yapmaktadır. Kongremiz konular sayfasında detaylı bir şekilde belirlenen bilimsel çalışmalara kongremizde yer verilecektir. Bilimin evrensellik ilkesine dayanarak, günümüz ve özellikle geleceğin teknolojilerine uygun olarak yapılacak malzeme tasarımı, yeni teknolojik üretimler ile stratejileri, Gelişmiş Üretim Teknolojileri, Süper Iletkenler, Sürdürülebilir ve Yeşil Üretim, Tahribatlı ve Tahribatsız Muayene uygulamaları, İmalatta Takım Tezgâhları Teknolojisi, Toz Metalurjisi ve Seramik Şekillendirme, Üretim Planlama, Optimizasyon ve Simülasyon Uygulamları, ANYSY, Flowforming uygulamaları gibi burada sayamadığımız birçok Uluslararası Malzeme Mühendisliği ve İleri İmalat Teknolojileri alanındaki çalışmaların kongremizde yer almasını sağlayarak katılımcıların diğer disiplinlerle işbirliğine katkı sunmak amacındayız.

Beklentimiz, her katılımcı ve kongremizi takip eden bilim ve iş dünyasının kıymetli insanlarının kongremizi keyifle takip etmesi ve gerçekleştirilen paylaşımlardan faydalanabilmesidir. Şimdiden tüm destek, katılım ve önerileriniz için teşekkür ediyor, kongremize katılımınızı bekliyoruz.

Prof. Dr. Ekrem YANMAZ
Nişantaşı Üniversitesi - Türkiye
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Xerman de la Fonte Leis
Zaragoza University - İspanya
Kongre Eş Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.