Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi-USAK 2018

KONGRE TARİHİ
26 Nisan - 27 Nisan 2018

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.usak2018.org
DAVET
Sizleri 26-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi'ne davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi'nde nitelik açısından akademisyenlerin çalışmalarına ve araştırmalarına en üst düzeyde katkı sağlamak hedeflenmektedir.
Kongrede kabul edilen bildirilerin genişletilmiş özet bildiri metinleri kongre kitabında yayınlanacaktır.

Konu başlıkları; Bankacılık, Bilim Felsefesi ve Yöntembilim, Coğrafya, Çeviribilim, Eğitim Bilimleri, Ekonomi, Felsefe, Finans, Girişimcilik ve Küçük İşletmeler, Hukuk, İletişim, İstatistik, Kamu Yönetimi, Kentleşme ve Çevre Sorunları, Lojistik, Maliye, Muhasebe, Pazarlama, Psikoloji, Sigortacılık, Sosyoloji, Spor, Töre Bilim ve Ahlaki Değerler, Turizm, Türk Kültürü, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Üretim, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yönetim, Türk Dili ve Edebiyatı

Sempozyum bünyesinde Poster sunumlara yer verilecektir.

Davetimiz, sosyal bilimler alanında çalışma yapan yurt içinden ve yurtdışından tüm kişi ve kurumlar için geçerlidir. Tüm katılımcıların kendilerine önemli kazanımlar elde edeceği bir birliktelik olması dileğiyle…

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.