Yüz Plastik Cerrahi Derneği 15. Ulusal Kongresi-YPCD 2021

KONGRE TARİHİ
26 Kasım - 28 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
The Ankara Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ypcd2021.com
DAVET
Sizleri 26-27-28 Kasım 2021 tarihlerinde Yüz Plastik Cerrahi Derneği tarafından The Ankara Otel'de düzenlenecek olan "Yüz Plastik Cerrahi Derneği 15. Ulusal Kongresi" ne davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

Konularında uzman değerli hocalarımızla, pratiğimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlara yaklaşımlardaki güncel bilgileri konuşma ve tartışma fırsatı bulacağımız kongremizin meslektaşlarımızın katılımıyla değer kazanacağına inanıyoruz.

Kongremize, kulak-burun-boğaz hastalıkları, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, dermatoloji, göz hastalıkları, medikal estetik uzmanları ve asistanları başvurabilirler. Geniş bir yelpazede gerçekleşecek olan kongremizin multi-disipliner olmasını son derece önemsiyoruz.

En büyük dileğimiz Kongremizde yüz plastik cerrahi alanındaki yenilikler ve uygulamaları görmek, yaşamak, yaşatmak ve paylaşmaktır. Bu muhteşem organizasyonumuza değerli katkılarınız ve katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Organizasyon Komitesi Adına
Prof. Dr. Ö. Taşkın YÜCEL

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.