1. Ulusal Aile Sağlığı Çalışanları Kongresi-ASEKON 2019

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 03 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Altın Yunus Resort and Thermal Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.asekon2019.com
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarım;

Mesleki gelişimin temel ilkelerinden biri bilimsel çalışmalar ile üretmek paylaşmak ve yaymaktır. Sizlerle yoğun bir bilgi paylaşımında bulunmak sosyal ve kültürel etkinlikler ile mesleki dayanışmamızı pekiştirmek amacı ile 1 – 3 Kasım 2019 tarihleri arasında “1. Ulusal Aile Sağlığı Çalışanları Kongresi”ne davet etmekten mutluluk ve onur duyarız.

Kongremizde meslektaşlarımızdan gelen istekler göz önünde bulundurularak ihtiyaç duyulan konularda kurs ve programlarla zenginleştirilmiş bilimsel bir içerik hazırladık. ASEF olarak sorunlarımızın çözümü için bir arada olmamız gerektiğini düşündük. Ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışan 1. basamak aile sağlığı çalışanları, ebeler, hemşireler, hekimler, sağlık memurları, ATT ve öğrenciler, sorunlarımızı ve bilgileri paylaşmak, çözüm aramak, çoğaltmak ve birlikte güçlenmek için kongremize bekliyoruz.

Selam ve saygı ile.

Kongre Başkanı

Hemşire Ayşegül DURGUT

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.