1. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi-IGUSAGOK 2019

KONGRE TARİHİ
18 Nisan - 19 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Gelişim Üniversitesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
igusagok.gelisim.edu.tr
DAVET
Ülkemizin Geleceği Genç Arkadaşlarım,

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu öğrencilerimizin her yarı yıl sonunda yapılan anketlere vermiş oldukları yanıtlar bizleri Öğrenci Kongresi yapmaya yönlendirdi. Öğrenci arkadaşlarım ile birlikte 18-19 Nisan 2019 tarihinde düzenleyeceğimiz “I. Ulusal Sağlık Bilimleri Öğrenci Kongresi” ni sizler için bir ışık olarak düşünüyoruz, çünkü ışık taşıyan eller değişecektir ancak taşınan ışık ölümsüz olacak, elden ele ulaşacak ve bizleri aydınlatacaktır. Kongrenin geleneksel olarak yapılması, ışığı ellerinde taşıyacak olan siz gençlerin çalışmaları ve katkıları ile olacaktır. Kongremize, üniversite gençliği olarak yaşadığınız tüm sorunlarınızı, bilimsel çalışmalarınızı sözlü sunum ve poster bildiri olarak hazırlayarak gönderebilirsiniz. Bir toplumda işler iyiye doğru gidiyor ise her bireyin buna katkısı vardır, eğer kötüye gidiyor ise bunda da her bireyin payı vardır. Ülkemizin evrende gerçek yerine ulaşmasında geleceğimiz olan siz gençlerin katkısı önem taşımaktadır. Sorunlar paylaşıldıkça azalacak, bilgi, mutluluk ve sevgi paylaşıldıkça çoğalacaktır.

Genç Arkadaşlarım, Dale Carnegie “Korkularınızdan kaçmayın, siz kaçtıkça onlar kovalar. Korkularınızla dövüşün, onlara meydan okuyun. O zaman onlar dönüp kaçmaya başlar.” demiştir, sorunlarınızdan korkmayın ve kaçmayın, bunları Kongremizde öğrenci arkadaşlarınız ve eğitimciler ile paylaşın, hep birlikte çözüm üretelim. Elmanın dalından düştüğünü herkes görmüştür ama bunu sorgulayan Isaac Newton olmuştur, sorgulayın ve öğrenin, o zaman değerinizi daha iyi anlayacaksınız.

Katılımınız ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyor, başarılarınızın sürekli olması dileği ile gözlerinizden öpüyorum.

Dr. Öğr. Üyesi A. Yüksel BARUT
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.