1. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi-INGANT 2018

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 03 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ingant.subu.edu.tr
DAVET
01-03 Kasım 2018 tarihlerinde, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Çin-Zhejiang YueXiu Yabancı Diller Üniversitesi Ağırlama Yönetimi Enstitüsü (YIHA) ve Tayland Siam Üniversitesi işbirliği ile doğanın eşsiz temsilcisi Sapanca'da "I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi" gerçekleştirilecektir. Adından da anlaşılacağı üzere kongremizin, gerek akademik literatürde gerek iş dünyasında, turizm alanında görülen yeni jenerasyon ve yeni trend yaklaşımların tartışılacağı bir bilimsel platform olması hedeflenmektedir. Politik, teknolojik, kültürel, sosyolojik, hukuki, ekolojik, ekonomik tüm makro faktörlerin etkisi ile bilimsel yazında, tüm sektör, işletme ve tüketicilerde gelişmeler ve değişimler olmaktadır. Söz konusu bu gelişim ve değişim yeni teoriler, yeni iş ve işletme modelleri ile yeni tüketici beklentilerini oluşturmaktadır. Kongremizin, bu bağlamda, Turizm eksenindeki yenilik, gelişim ve değişimlerin tartışılacağı bir kongre olması hedeflenmektedir. Kongre süresince, gelişen teknolojiler, değişen tüketici profilleri, yeni iş ve yönetim modellerine ilişkin turizmde yeni jenerasyon ve yeni trendlere ilişkin bulguların ortaya konulması, tartışılması ve sonuçlara ilişkin önerilerin geliştirilmesi arzulanmaktadır.

Kongremiz, Türkiye'den ve Dünya'nın birçok yerinden katılımcı hedeflemekte olan uluslararası katılımlı akademik bir kongre olarak tasarlanmıştır. Çalışmaların, Turizm'in geleceğine etki edebilecek araştırma alanları ve çeşitli konulardan oluşması tasarlanmış olup, güncel turizm konularında araştırma ve tartışma imkânı sağlanacaktır. Hedef katılımcılar; turizm ile dolaylı ya da doğrudan çalışmalar yürütmeyi arzu eden akademisyenler, lisansüstü öğrenciler ile sektör temsilcileri olan ve turizm sektörlerinde çalışan profesyonellerdir.

Hazırlanan çalışmalar, Türkçe ve İngilizce olarak sunulabilecektir. Tüm kabul edilen genişletilmiş bildiri özetleri, -sunulmak şartıyla, bildiri özetleri kitapçığında yayınlanacaktır. Genişletilmiş bildiri özetleri için son gönderim tarihi 06 Temmuz 2018'dir. Bildirilerinin tam metin kitapçığında yayınlanmasını isteyen katılımcıların 14 Eylül 2018 tarihine kadar tam metinlerini göndermeleri gerekmektedir. Kabul edilen genişletilmiş bildiri özetleri, kongre internet sayfasında duyurulacaktır.

İklimi, doğası ve konumu ile Sakarya'nın eşsiz bir ilçe olan Sapanca'da düzenlenecek olan kongremize, bilimsel araştırma yöntemlerine uygun araştırma yapmayı ilke edinmiş araştırmacıları ve bu alana ilgi duyan sektör temsilcileri ile lisansüstü öğrencileri davet eder, dünyanın her yerinden gelebilecek araştırmaları memnuniyetle kabul edeceğimizi belirtmek isteriz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.