10. Çocuk Dostları Kongresi
KONGRE TARİHİ
09 Mart - 12 Mart 2022
KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Çocuk Dostları Gönüllüleri,
Siz değerli meslektaşlarımızı bu yıl 9-12 Mart 2022 tarihleri arasında İstanbul’da yüz yüze düzenleyeceğimiz 10. Çocuk Dostları Kongresi’ ne davet etmekten mutluluk ve heyecan duymaktayız.
Son kongremiz tüm dünyayı etkileyen COVID 19 salgını nedeni ile online olarak gerçekleştirilmişti. Yaklaşık iki yıl aradan sonra yüz yüze gerçekleştireceğimiz kongremizde tekrar bir araya gelebilecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Son iki yıllık bu sürede yaşanılan deneyimleri, bilgi birikimlerini, sağlık veya sosyal sorunları bağlantı ve teknik sorunlar olmadan yüz yüze karşılıklı olarak konuşmak istiyoruz.
Kültür, tarih ve doğal güzellikleri açısından Türkiye’nin ve dünyanın tartışmasız en güzel şehri olan İstanbul’da hem bilimsel açıdan başarılı ve verimli, hem de sosyal açıdan zengin bir kongreyi birlikte gerçekleştirebilmek amacıyla çıktığımız bu yolda kongremizi katılımlarınızla onurlandırmanız bizi mutlu edecektir.
Kongremizde, güncel konuların rehberler eşliğinde tartışıldığı bilimsel içeriği yüksek bir program akışı ve çocuk sağlığı ile ilgili kurslar yapılması planlanmıştır. Kongremizde ağırlıklı olarak çocuk sağlığı ve hastalıklarının temel konuları ve sorunları geniş bir yelpazede ele alınacak olup, ilerlediğimiz bu yolda sürekli yanımızda olan Pediatri Hemşirelerine yönelik olarak pediatri hemşirelik uygulamaları ve Aile Hekimlerine yönelik pediatri esasları da kongre programımızda yer alacaktır. Geleceğimiz çocuklarımız için “Hep Destek Tam Destek” felsefesini bizlerle paylaşacak olan tüm çocuk dostlarını ve sizleri bilimsel etkinlikte hep beraber olmaya davet ediyoruz. Bizlerle birlikte bilgi ve deneyimlerini paylaşmayı esirgemegen herkese şimdiden teşekkürlerimizi bildirmek isteriz.
Saygılarımızla
Kongre Düzenleme Kurulu adına
Prof. Dr. Ali Bülbül
Çocuk Dostları Derneği Başkanı
2022 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- Türk Oftalmoloji Derneği 43. Kış Sempozyumu
21 Ocak - 23 Ocak 2022, Antalya - Çukurova İç Hastalıkları Günleri 2022
27 Mayıs - 29 Mayıs 2022, Adana - 7. Genç Pediatristler Kongresi
02 Aralık - 04 Aralık 2022, İstanbul - 5. TATD Kurs Günleri Kongresi
24 Şubat - 27 Şubat 2022, Antalya - EndoBridge Meeting 2022
20 Ekim - 23 Ekim 2022, Antalya

Detaylı Arama
ile farklı kriterlere göre arama sonuçlarınızı filtreleyebilir, toplu olarak kongre listelerine ulaşabilirsiniz.