10. Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi-İKON 2023

KONGRE TARİHİ
13 Kasım - 17 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Artemis Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ikon.org.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye’nin en büyük aile hekimliği derneği olan İSTAHED, kurulduğundan beri aile hekimliği sistemindeki aksaklıkları çözmeye ve sistem içerisinde hekimlerin haklarını savunmaya, eksiklikleri gidermeye, yüklenen angaryalara karşı mücadele vermeye yönelik aktivitelerde bulunmuştur, bulunmaya da devam edecektir.

Tüm bu etkinliklerin yanında eğitim faaliyetlerimize de durmaksızın devam ediyoruz.

Eğitim faaliyetlerimiz; canlı webinarlarımız, online ve yüz yüze akademilerimiz, deneyim paylaşım toplantılarımız, semponyumlarımız, online ve yüz yüze kurslarımız, gazetemiz gibi çok sayıda platformun yanında en büyük organizasyonumuz olan İKON kongremizle, hekimliğin en önemli vazgeçilmezi olan bilgilerimizi tazeleme ve güncellemeyi hedefliyoruz.

9 yıldır büyük emek, özen ve coşku ile gerçekleştirdiğimiz İKON kongremiz için bu yıl çok daha fazla heyecanlıyız. Bu sene 10. sunu 13-17 Kasım 2023 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Kaya Artemis Otel'de yapacağız. Dile kolay derneğimizin göz bebeği bu sene 1. dekadını kutlayacak. 10. İKON 2023 Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongre’mizde sizlerle bu sevinç ve mutluluğumuzu paylaşmak en büyük temennimiz.

Ulusal İSTAHED Aile Hekimliği Kongremizle, Türkiye’nin dört bir yanında sahada çalışan aile hekimlerinin deneyimlerini paylaşmalarını, klinik pratiklerinde karşılaştıkları sorunlara güncel yanıtlar bulabilmelerini, ülkemizde aile hekimliğini güçlendirmek için fikirler geliştirebilmelerini sağlamak; ayrıca yabancı meslektaşlarımızın sunumlarıyla da yeni bakış açıları kazanmak asıl amacımız. Her biri alanında uzman hocalarımızın katılımıyla gerçekleşecek konferanslar, paneller, kurslar ve workshoplar, bilimsel platforma katkı sağlayacak sözel ve poster bildirilerle katılımcıların farklı ilgi alanları ve gereksinimlerini karşılayacak geniş bir bilimsel program hazırlamak için çabalıyoruz.

Kongre düzenleme kurulu olarak yoğun bir tempoyla hazırlandığımız İKON 2023’ü siz değerli firmalarımızın desteği ile daha üst noktalara taşıyabileceğimize inanıyor ve sizlerle beraber çalışmaktan mutluluk duyacağımızı bildiriyoruz.

İKON 2023’te Kıbrıs’ta görüşmek dileğiyle.

Kongre düzenleme kurulu adına;

Esin Ayfer ÇULHA DİLDÖK
Kongre Başkanı

Çınla NİŞLİ
Kongre Genel Sekreteri

Nahide TOKSAN
Kongre Bilimsel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.