10. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi-ULEAD 2019

KONGRE TARİHİ
20 Nisan - 22 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Alanya, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Alaaddin Keykubat Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
ulead2019.ulead.org.tr
DAVET
Değerli Eğitim Araştırmacıları,

ULEAD 2019 Yıllık Kongresi Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Uluslararası Eğitim Araştırmacıları Derneği işbirliğinde "Eğitimin Geleceği için Farkınladığın Yolu” (Road to Awareness for the Future of Education) temalı 10. Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi – ICRE 2019 – 20-22 Nisan 2019 tarihleri arasında Alaaddin Keykubat Üniversitesi ev sahipliğinde Alanya'da düzenlenecektir.

Bildiri başvuruları 15 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecektir. Kongre konuları ve diğer ayrıntılar için http://ulead2019.ulead.org.tr sayfasından bilgi alabilirsiniz.

Ülkemizden, Asya, Avrupa, Afrika ve Amerika’dan alanında duayen davetli konuşmacıların ve katılımcıların sunacağı sözlü sunumların yanı sıra kongre çerçevesinde düzenleyeceğimiz çalıştaylarda (STEM Uygulamaları, Nitel Araştırma Yöntemleri vb.) katılımcılar için deneyimlerini paylaşmak ve öğretme ve öğrenme yöntemlerine, eğitim projelerine ve yeniliklere, eğitim ve araştırmaya uygulanan yeni teknolojilere ilişkin son gelişmeleri çok kültürlü ve zengin bir atmosferde tartışmak için ideal bir fırsat ve mükemmel bir platform oluşacağına inanmaktayız. Kongrede sözlü, poster ve sanal sunumlar ve çalıştaylar yer alacaktır. Kongre sunumları tam metin kitabı olarak basılacaktır. Ayrıca destek veren dergilerde de özel sayı olarak bildiriler dergilerin yayın süreçleri sonrası yayınlanacaktır. Kongre dili Türkçe ve İngilizcedir.

Kongrede sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, vereceğiniz katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Kongre Başkanları

Prof. Dr. Bünyamin AYDIN
Alaaddin Keykubat Üniversitesi
Eğitim Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL
ULEAD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.