12. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi-TÜREK 2023

KONGRE TARİHİ
07 Kasım - 08 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Hilton Bomonti Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.turek.org.tr
DAVET
Türkiye Rüzgar Sektörünün Değerli Paydaşları,

Cumhuriyetimizin 100. Yılını idrak ettiğimiz 2023 yılına sektör olarak bizler de güçlü bir giriş yaptık ve çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Sizlerin kıymetli katılımları ve tam desteği ile gerek Türkiye içinde gerekse yurtdışında sektörümüzün gelişimi adına hep birlikte imza attığımız bu çalışmalar bizi rüzgar kurulu gücünde 12 bin MW’a taşıdı. Ulusal enerji planlamamız doğrultusunda bundan sonra her yıl en az 3 GW’lık kurulu güç gerçekleştirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Buradan hareketle sektörümüzü çok daha ileri noktalara götürmek adına faaliyetlerimizi yoğunlaştırıyoruz.

Bildiğiniz üzere Türkiye rüzgar sektörünün yıl içerisindeki en büyük ve en çok merakla beklenen etkinliği Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi’ni geçtiğimiz yıl rüzgarın kalbi addettiğimiz İzmir’de 2.400’den fazla sektör profesyonelinin katılımıyla gerçekleştirmiştik. Bu yılki rotamız ise İstanbul.

WindEurope 2026 Fuarı ve Konferansı’na da aday gösterdiğimiz İstanbul’u bu heyecana şimdiden hazırlamak istedik. İstanbul’un Avrupa’nın güçlü şehirlerini geride bırakacağına inanıyoruz. Bu noktada hepinizi sektörümüzün gücünü gösterebilmek adına yaptığımız görünürlük çalışmalarına destek vermeye davet ediyoruz.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizim 100. Yılı’nda Türkiye rüzgar sektörünün hikayesini hep birlikte anlatabilmek için hepinizi 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştireceğimiz 12. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi’nde şimdiden yerinizi almaya davet ediyoruz. Gelin hikayemizi ve hedeflerimizi birlikte seslendirelim!

Saygılarımızla,

İbrahim ERDEN
Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği
Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.