12. Uluslararası Sağlık ve Hastane Yönetimi Kongresi-HSYK 2021

KONGRE TARİHİ
17 Kasım - 20 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.hsyk-antalya.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri Sağlık Akademisyenleri Derneği(SAD) ve University of North Carolina-Pembroke işbirliği ile düzenlenen 12. Uluslararası Sağlık Yönetimi Kongresine davet etmekten mutluluk duyarız. Bu yılın kongre Ana teması “Yeni Normalde Sağlık Kuruluşlarında Tıbbi, İdari, Teknik ve Finansal süreçlerde Yönetim, Hasta ve çalışanlar arasındaki iletişim" olacaktır.

Kongremiz 17-20 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecektir. Türkiye ve farklı ülkelerden çok sayıda katılımcı beklediğimiz bu yılki kongremizin, birçok sunum, tartışma ve yeni bilgilerle diğer kongrelerimizden daha yoğun ve verimli geçeceğini düşünmekteyiz.

Dünya genelinde sağlık sistemleri, COVID-19 salgını yüzünden temellerinden sarsılmaktadır. Tüm diğer büyük krizler gibi bu kriz de gizli kalmış sorunlarımızı daha da kötüleştirip, farkında olmadığımız risklere ışık tutmaktadır. Krizin sağlık sistemleri açısından en büyük etkilerini ise hastaneler ve diğer sağlık hizmetleri sunucuları üzerinde görmeye çoktan başladık. Ülkemizde olduğu gibi dünyanın neredeyse tüm ülkelerindeki sağlık sistemleri ve özelinde hastaneler benzeri görülmemiş şekilde ve kahramanca COVID-19 ile mücadele etti ve etmeye devam ediyor. Ancak tüm bu çabalar, sağlık sistemi ve özellikle özel veya özerk hastaneleri benzeri görülmemiş bir mali baskı altına almış durumda. Evet, her sektörde olduğu gibi sağlık sektöründe de yeni normal dediğimiz bir süreç yaşıyoruz, ileride de konuşacağımız tarihi bir dönemden geçiyoruz. Hem küresel düzeyde hem de Türkiye’de sektörde yerimizi alabilmemiz için bizlerinde bu dönüşümü yapmamız gerekiyor. Ama bu dönüşüm için en önemli konulardan birisi sağlık kuruluşlarının mali sürdürülebilirliğinin sağlanmasıdır...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.