13. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi-UFBMEK 2018

KONGRE TARİHİ
04 Ekim - 06 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Denizli, Türkiye
KONGRE YERİ
Pamukkale Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.ufbmek.org
DAVET
Değerli Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimcileri,

Sizleri, 04-06 Ekim 2018 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesinde düzenlenecek olan 13. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi’nde (UFBMEK-2018) Denizli’de ağırlamaktan onur duyacağız.

Kongremizin ana teması “21. YÜZYIL BECERİLERİ VE ÖĞRETMEN YETERLİKLERİ” olarak belirlenmiştir. Kongre, Pamukkale Üniversitesi ve MEB iş birliği ile düzenlenmektedir.

UFBMEK-2018’de, meslektaşlarımızla ulusal düzeyde uzmanlıkların, deneyimlerin ve bilimsel çalışmaların paylaşılması amaçlanmaktadır. Programda; panellere, çalıştaylara, sözlü bildirilere ve poster sunumlarına yer verilecektir. UFBMEK-2018 için daha önce herhangi bir yerde sunulmamış ve/veya yayımlanmamış özgün çalışmalarınızı web adresimiz üzerinden bizlere göndermenizi bekliyoruz.

UFBMEK-2018 bildiri özet metinleri, kongre öncesinde “Bildiri Özetleri E-Kitabı” olarak yayımlanacaktır. Buna ek olarak kongre sonrasında bildiriler, makale formatına dönüştürülmek ve hakem sürecinden geçirilmek koşuluyla “Bildiriler Tam Metin E-Kitabı”nda veya anlaşma sağlanan farklı indekslerdeki dergilerde basılacaktır.

4-5-6 Ekim tarihlerinde bilimsel program, 7 Ekim tarihinde ise sosyal program olarak organize edilen ulusal kongrede tüm fen bilimleri ve matematik eğitimi araştırmacılarını, alanla ilgili öğretmenleri, lisans ve lisansüstü öğrencilerini Üniversitemizde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Erdinç DURU
PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.