2. International Conference on Data Science and Applications-ICONDATA 2019
KONGRE TARİHİ
03 Ekim - 06 Ekim 2019
KONGRE ŞEHRİ
Edremit, Balıkesir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli meslektaşım,
Yalova Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi desteğinde 3 - 6 Ekim 2019 tarihleri arasında “2'nci Uluslararası Veri Bilimi ve Uygulamaları Konferansı” Kaz dağları eteklerinde Güre'de, Körfez Termal tesislerinde düzenlenecektir. Veri analizine dayanan hem fen hem sosyal bilimlerden çalışmalarınızı konferansımızdan görmekten kıvanç duyarız.
Konferansımızın ilki geçen yıl 6 farklı ülkeden 100'ün üzerinde akademisyenin katılımı ile düzenlenmiştir. Konferans kapsamında Türkiye'de ilk defa verilerin çevrimiçi paylaşımını mümkün kılan bir veri merkezi platformu oluşturulmuştur.
Konferansımıza gönderilen tüm çalışmalar, özgünlük, teknik, araştırma içeriği, doğruluğu, konferansla ilgisi, katkıları ve okunabilirliği esas alınarak kör hakem süreci ile bilim kurulu tarafından gözden geçirilerek değerlendirilmektedir. Konferansımıza özet metin, tam metin, poster ve sanal sunum olarak katılabilirsiniz. Değerlendirme aşamasından sonra kabul edilen ve sunulan bildiriler tam metin ve özet metin bildiriler kitabımızda yayınlanacaktır. Ayrıca, seçici kurul tarafından belirlenen en iyi 30 bildiri çalışması, makale olarak Data Science and Applications ve Veri Bilimi dergilerinde yayınlanacaktır. Ek olarak yine, seçici kurul tarafından uygun görülen 10 bildiri, IEEE Xplore (Digital Library)' da taranacaktır.
Konferans dili Türkçe ve İngilizce'dir.
Konferansımız güncel Akademik Teşvik ve ÜAK Doçenlik Kriterlerini sağlamaktadır.
Sizleri de Güre - Edremit’te düzenlenecek konferansımızda görmeyi umut ediyor, verilerimizi ve çalışmalarımızı paylaşmaya davet ediyorum.
Doç. Dr. Murat GÖK
Düzenleme Kurulu Başkanı
2019 Mühendislik Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- The 29. International Conference Research for Furniture Industry
19 Eylül - 20 Eylül 2019, Ankara - 2. Uluslararası Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi Kongresi
24 Ekim - 25 Ekim 2019, Mardin - 5. International Conference on Earthquake Engineering and Seismology-ICEES 2019
08 Ekim - 11 Ekim 2019, Ankara - 72. Türkiye Jeoloji Kurultayı
28 Ocak - 01 Şubat 2019, Ankara - International Symposium for Environmental Science and Engineering Research 2019
25 Mayıs - 27 Mayıs 2019, Konya

Aylık Dağılım
seçeneği ile farklı kategorilerde arama yaparak, yıl içinde düzenlenecek kongrelerin aylık dağılımına ulaşabilirsiniz.