2. International Conference on Data Science and Applications-ICONDATA 2019

KONGRE TARİHİ
03 Ekim - 06 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Edremit, Balıkesir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.icondata.org
DAVET
Değerli meslektaşım,

Yalova Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi desteğinde 3 - 6 Ekim 2019 tarihleri arasında “2'nci Uluslararası Veri Bilimi ve Uygulamaları Konferansı” Kaz dağları eteklerinde Güre'de, Körfez Termal tesislerinde düzenlenecektir. Veri analizine dayanan hem fen hem sosyal bilimlerden çalışmalarınızı konferansımızdan görmekten kıvanç duyarız.

Konferansımızın ilki geçen yıl 6 farklı ülkeden 100'ün üzerinde akademisyenin katılımı ile düzenlenmiştir. Konferans kapsamında Türkiye'de ilk defa verilerin çevrimiçi paylaşımını mümkün kılan bir veri merkezi platformu oluşturulmuştur.

Konferansımıza gönderilen tüm çalışmalar, özgünlük, teknik, araştırma içeriği, doğruluğu, konferansla ilgisi, katkıları ve okunabilirliği esas alınarak kör hakem süreci ile bilim kurulu tarafından gözden geçirilerek değerlendirilmektedir. Konferansımıza özet metin, tam metin, poster ve sanal sunum olarak katılabilirsiniz. Değerlendirme aşamasından sonra kabul edilen ve sunulan bildiriler tam metin ve özet metin bildiriler kitabımızda yayınlanacaktır. Ayrıca, seçici kurul tarafından belirlenen en iyi 30 bildiri çalışması, makale olarak Data Science and Applications ve Veri Bilimi dergilerinde yayınlanacaktır. Ek olarak yine, seçici kurul tarafından uygun görülen 10 bildiri, IEEE Xplore (Digital Library)' da taranacaktır.

Konferans dili Türkçe ve İngilizce'dir.

Konferansımız güncel Akademik Teşvik ve ÜAK Doçenlik Kriterlerini sağlamaktadır.

Sizleri de Güre - Edremit’te düzenlenecek konferansımızda görmeyi umut ediyor, verilerimizi ve çalışmalarımızı paylaşmaya davet ediyorum.

Doç. Dr. Murat GÖK
Düzenleme Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.