2. Temelden Pratiğe Dermatoloji ve Kozmetoloji Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
18 Eylül - 21 Eylül 2025
KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Regnum Carya Hotel
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,
18-21 Eylül 2025 tarihleri arasında Regnum Carya Hotel, Antalya’da gerçekleştireceğimiz ve bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz sempozyumumuza sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
Sempozyumumuzda alanlarında deneyimli konuşmacıların yer aldığı panellerde dermatolojik hastalıklar ve tedavileri ayrıntılarıyla tartışılacak, son yenilikler ele alınacak ve karşılaşılan problemlere interaktif tartışmalarla çözüm aranacaktır.
Ayrıca diğer branşlardan uzman ve akademisyenler ile multidisipliner oturumlarla oluşturulacak olan zengin bir bilimsel programın yanı sıra kozmetoloji ile ilgili oturumlar ve kurslar da sempozyumumuzda yer alacaktır.
Hepinizi Eylül ayında güzel doğası ve iklimi ile ünlü Antalya’ya davet ediyoruz. Katılımlarınız bizim hem mutlu edecek hem de onurlandıracaktır.
Saygılarımla,
Sempozyum Başkanı
Didem Didar Balcı
2025 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- 1. Ankara Şehir İç Hastalıkları Asistan Akademisi
30 Mayıs - 01 Haziran 2025, Ankara - 24. Ege Diz Cerrahisi Artroskopi Günleri
21 Şubat - 22 Şubat 2025, İzmir - 40. Dicle Fırat Havzası KBB BBC Sempozyumu
21 Şubat - 23 Şubat 2025, Diyarbakır - 10. Ulusal Kan ve Kemik İliği Nakli Kongresi
10 Nisan - 12 Nisan 2025, K.K.T.C. - EndoBridge Meeting 2025
23 Ekim - 26 Ekim 2025, Antalya

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.