2. Türk-Rus Ürojinekoloji Sempozyumu 2018

KONGRE TARİHİ
17 Kasım - 18 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Bahçeşehir Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
www.urogynecologyacademy.com
DAVET
Sevgili meslektaşlarım,

Kadın doğum uzmanlığı eğitimi, ne yazık ki, hep organik sorunların tedavisini içerdiği için ‘işin’ estetik yanı ihmal edilmekte veya kolporafi anterior/posterior’u geçememektedir. Oysa kadının vücut bütünlüğünü oluşturan en önemli anatomik yapılardan biri olan vulva’yı en sık muayene eden hekim grubu olarak ; bu bölgenin ‘estetik sorunlarını es geçmemiz kabul edilemez. Dahası ‘kadın özgüveninin’ gelişimi ile uyumlu olarak; plastik amaçlı taleplerle de karşıkarşıya kalmaktayız. Vurguladığımız bu gerçeklerden yola çıkarak ‘kadın genital estetiğinde’ en güncel uygulamaları hem sizlere tanıtmak hem de uygulamayı sorunsuz gerçekleştirebilmeniz için kadavralar üzerinde ‘pratik’ yapabileceğiniz bir kursu düzenleme kararı aldık.

Dahası ‘kadın özgüveninin’ gelişimi ile uyumlu olarak; plastik amaçlı taleplerle de karşıkarşıya kalmaktayız. Vurguladığımız bu gerçeklerden yola çıkarak ‘kadın genital estetiğinde’ en güncel uygulamaları hem sizlere tanıtmak hem de uygulamayı sorunsuz gerçekleştirebilmeniz için kadavralar üzerinde ‘pratik’ yapabileceğiniz bir kursu düzenleme kararı aldık.

Jinekolojik estetik cerrahi hızla gelişip, çeşitlenirken ‘jinekologların’ uzmanlık eğitimlerinde göz ardı edilen ‘plastik uygulamaları’ sizlere tanıtmak ve mesleki kariyerinizde belki de bir dönüm noktası oluşturacak süreci başlatmak istiyoruz. Estetik cerrahinin en önemli sorunu olan ‘hasta memmuniyeti’nin aşılabilmesi için uygulamaların bilimsel alt yapısı önce anlatılacak akabinde ise kadavra üzerinde, sınırlı sayıda katılımcı eğitmenlerle birlikte çalışma şansı elde edecektir.

Kurs bitiminde katılımcıların ‘güvenli’ jinekolojik estetik cerrahi uygulamalarını rahatlıkla gerçekleştirebileceklerine inancımız tamdır. Ürojinekoloji Derneği olarak her zaman benimsediğimiz ‘doğru klinik uygulamalar’ rehberliğinde sizlerin ‘jinekolojik estetik uygulamalar’ konusunda güncellenmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu misyonun gerçekleştirilmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen Bahçeşehir Üniversitesine de teşekkür ediyoruz.
Katılımınız kaiyerinizde dönüm noktası olabilir.

Sağlıkla kalın,

Prof. Eray ÇALIŞKAN
Ürojinkoloji Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.