2. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi-UBEK 2018

KONGRE TARİHİ
29 Haziran - 01 Temmuz 2018

KONGRE ŞEHRİ
Aksaray, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ubek2018.aksaray.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

II. Ulusal Biyoloji Eğitimi Kongresi (UBEK 2018) 29 Haziran – 01 Temmuz 2018 tarihlerinde Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği (FEAD) işbirliğiyle Aksaray Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

Kongrede, Biyoloji Eğitimi alanında çalışan öğretim elemanları, lisansüstü öğrencileri ve öğretmenlerin (biyoloji, fen, okul öncesi, sınıf öğretmenleri ve öğretmen adayları) tanışması ve etkileşimi amaçlanmaktadır. Kongre süresince düzenlenecek oturum (sözel ve poster) ve panel gibi etkinlikler ile ülkemizdeki biyoloji eğitimi çalışmalarının değerlendirilebileceği bilimsel ve akademik bir ortamın oluşturulması hedeflenmektedir.

Biyoloji eğitimi araştırmacıları ile birlikte öğretmenlerimizin de katılımını bekler, kongrede buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Naim UZUN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.