2. Uluslararası Eğitimde Yenilikçi Araştırmalar Kongresi-ICIRE 2021

CONGRESS DATE
12 December - 14 December 2021

CONGRESS LOCATION
Kosovo
CONGRESS WEB SITE
congress.kead-rks.org
INVITATION
“Kosova Eğitim Araştırmaları Derneği (KEAD)” tarafından 12-14 Aralık 2021 tarihinde düzenlenecek olan “ II. Uluslararası Eğitimde Yenilikçi Araştırmalar Kongresi (ICIRE 2021)” , uzaktan eğitim ve hibrit eğitim modeli uygulayan tüm akademisyenlerin, öğretmenlerin ve araştırmacıların bilimsel çalışmalarıyla bir araya gelmesi, deneyimlerin paylaşılması ve sürecin değerlendirilmesi amaçlanmıştır.

Kongre yüz yüze ve online sunumlar ile gerçekleşecektir. Kosova Eğitim Araştırmalar Derneği (KEAD), Türkiye Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan bu kongrede, günümüzün en önemli sorunlarından olan “Uzaktan Eğitim”, “Hibrit Eğitim”, “Öğrenme Süreci”, “Uzaktan Uygulamalı Bilimler Eğitimi”, “Doğa Bilimleri Eğitimi”, “Ölçme ve Değerlendirme”, “Ödev ve Kontrolleri”, “Devamsızlık ve Ders Takip Süreçleri”, “Teknoloji ve Olanakları”, “Öğrenci Memnuniyeti”, “Dezavantajlı Gruplar”, “Uzaktan Eğitimin Olumlu ve Olumsuz Yönleri” başta olmak üzere özellikle Z kuşağı ile ilgili tüm bilimsel çalışmalara yer verilecektir. Tüm dünyayı etkileyen eğitimde yeni modellerin ortaya çıkabileceği bu ortamda her kademeden eğitimci ve akademisyenleri ile politika üretenleri bir araya getirmek kongrenin misyonudur.

Prizren’de sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Kongre dili İngilizce, Arnavutça ve Türkçe‘dir.

Kongre Başkanı
Yrd. Doç. Dr. Serdan Kervan (Kosova Eğitim Araştırmaları Derneği Başkanı)

The date, place and other content details of the registered events in KONGREUZMANI.COM database can be changed by the authorized organization in the relevant year. Please confirm the current information from the official website of the event. ERROR NOTICE: You can notify us if there is a mistake in event details.
List of All Congress
PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.