2. Uluslararası Farklı Boyutlarıyla Sağlık Konferansı-ICDAH 2021

KONGRE TARİHİ
26 Mayıs - 28 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
ratingacademy.com/icdah2021
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

2020 yılı başında hayatımıza giren Koronavirüs (Covid-19) Pandemisi, sağlık konusunun ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatmıştır. Sağlık, kişisel durum yanında toplumla ilgili pek çok durumu da derinden etkilemekte; aynı zamanda bunlardan da etkilenmektedir. Bir ülkedeki sağlık sistemleri ve sağlık politikaları ekonomiden siyasete, eğitimden kültüre ve teknolojiden sanata kadar pek çok unsur çerçevesinde şekillenmektedir. Sağlığı, bir insanı veya bir toplumu oluşturan faktörlerden bağımsız düşünmek hatalı olacaktır. O yüzden, topluma ve sağlığa dair sorunları sadece hastalıkların nedenleri, etkileri ve tedavi yöntemlerine göre çözmek mümkün değildir. Sağlığa farklı açılardan bakmak gerekmektedir. Sağlığın günümüzün en önemli konu alanlarından biri haline geldiği ve gelecekte ne şekil alacağının oldukça tartışıldığı bu ortamda “Sağlığın Geleceği” ana teması altında tüm bu konuları tartışmayı arzulamaktayız. Ekonomi, tarih, edebiyat, turizm… gibi farklı başlıklarda sağlıkla ilgili mevcut durum yanında ileride bizi bekleyen şeyleri tespit etmeyi ve olması gerekenleri ortaya koymayı amaçlamaktayız. Bu bağlamda, tüm bu konu alanlarını konuşmak ve tartışmak adına 26-28 Mayıs 2021 tarihlerinde II. Uluslararası Farklı Boyutlarıyla Sağlık Konferansı (ICDAH2021) gerçekleştirilecektir. Pandemi koşullarından dolayı konferansımız online olarak gerçekleşecek olup vereceğimiz linkler üzerinden dinlemek ve sunum yapmak isteyen herkes kolayca katılabilecektir. Konferanstaki tüm konuşma ve sunumlar YouTube’dan da canlı yayınlanacaktır.

Konferansın temaları ile ilgilenen bütün akademisyenleri, araştırmacıları, sağlıkçıları, sivil toplum kuruluşlarını ve öğrencileri bu bilgi şölenine katılmaya davet ediyoruz.

Konferansın dili, İngilizce ve Türkçe’dir. Bildiriler yayınlanan kriter ve standartlar doğrultusunda, Bilimsel Komiteden en az iki üye ve diğer bağımsız hakemler (ihtiyaç olması halinde) tarafından çift-kör hakem değerlendirmesi ile incelenecektir. Konferansta sunulacak bildiriler özet veya tam metin olarak Konferans Bildiriler Kitabında basılabileceği gibi, dileyen yazarların bildirileri ulusal editoryal kitapta ve uluslararası endeksli Kongre Dergilerinde hakem değerlendirmesi sonrasında yayınlanabilecektir.

Konferansımızda sunulan bildiriler arasından değerlendirme komitenin incelemeleri neticesinde “En Inovatif Bildiri” seçilecektir.

Organizasyon komitemiz adına sizleri, konferansımıza davet etmekten onur duyuyoruz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.