2. Uluslararası Sanat Sempozyumu-Sanatın Ritmi 2023

KONGRE TARİHİ
08 Mayıs - 13 Mayıs 2023

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
iartsymp.org
DAVET
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ilki 16-20 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Sanat Sempozyumu’nun (IARTSYMP: International Art Symposium) ikincisi 8-13 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sempozyumun temel teması “Sanatın Ritmi, Cumhuriyetin 100. Yılında Sanat” olarak belirlenmiştir.

Sempozyum, farklı disiplinlerden ulusal ve uluslararası sanatçı, akademisyen ve tasarımcılara açıktır. Etkinlik, disiplinlerarası yaklaşımla bilimsel ve sanatsal bir açılım ortaya koymayı hedeflemektedir. Cumhuriyet’in temel sanatsal kazanımları, Aşık Veyel ve halk sanatı,sanatın ritmi ve sorunları, halk sanatı, gündelik hayat, sosyal çevre, insan psikolojisi, kamusal alan tanımları, kent hafızası, sanat üretimleri ve gösterimlerinde karşılaşılan sorunları, akademik alanda üretilen çalışmaları ortaya koyma, yeni çözüm önerileri geliştirebilme ve tartışabilme amacını taşımaktadır. Etkinlik, çevrimiçi olarak Microsoft Teams platformu üzerinde gerçekleştirilecektir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.