20. Uluslararası Proje Yönetim Kongresi-Dinamikler 2019

KONGRE TARİHİ
11 Nisan - 12 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Kozyatağı, İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.dinamikler.org
DAVET
İPYD Nedir ?
Proje yöneticiliğinin tüm disiplinlerde bir meslek olarak kabul görmesini sağlamak, proje yönetiminin teori ve uygulamalarını geliştirmek ve yaygınlaştırmak, proje yönetiminde profesyonelliği ve kaliteyi teşvik etmek, etik kuralların, mesleki standartların ve akreditasyon koşullarının geliştirilmesini ve korunmasını sağlamak olarak belirlediği amacıyla İstanbul Proje Yönetim Derneği 1997 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.

Dinamikler Nedir ?
"Proje yöneticilerini ve proje yönetimi konusuna ilgi duyanları bir araya getirerek karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak ve kendi alanlarında başarılı olmuş projelere yer vermek amacı ile her sene İstanbul Proje Yönetim Derneği (IPYD, www.ipyd.org) tarafından Dinamikler Proje Yönetim Kongresi düzenlenmektedir.

Türkiye'nin ilk ve en büyük proje yönetim kongresi olma özelliğine sahip "Dinamikler 2019 / 20. Uluslararası Proje Yönetim Kongresi", 11-12 Nisan 2019' de ve 13 Nisan 2019' de de "3. İnşaat Yönetimi Zirvesi" Kozyatağı Hilton Otel'de gerçekleştirilecektir.

Yurtiçi ve yurtdışından telekomünikasyon, inşaat ve taahhüt, bilişim, finans, sağlık, kamu, bilim dünyası ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere farklı sektörlerden katılımcılara iletişim ortamı sunulması amaçlanmaktadır.

Teknoloji hızla gelişiyor ve biz içinde bulunduğumuz sektörde ayakta kalabilmek için bu hıza ayak uydurmak zorundayız. Gelişimin bize sunduğu nimetlerin farkında olmalı ve bunları doğru kullanabilmeliyiz.

Müşterilerimize hizmet etmede rakiplerimiz ile yarışmalı ve potansiyel müşterilerimize kullanabileceğimiz tüm kanallar ile ulaşmalıyız. Çok işimiz var ancak zamanımiz ve kaynağımız kısıtlı. Dünyadaki değişim ile birlikte küresel ekonomik krizi takip etmeli ve gerektiğinde tedbir almalıyız.

İstanbul Proje Yönetim Derneği sizi farklı sektörlerden ülkemizin öncü kuruluşlarının katılımcılarının da yer aldığı Dinamikler 2018 Kongresine davet ediyor. Her yıl düzenlenen ve proje yöneticileri tarafından öncelikli olarak tercih edilen bu kongrede gelin kendinizi ve şirketinizi tanıtın. Sosyal ağlar ve diğer pazarlama kanalları ile ulaşmaya çalıştığınız kişiler ile doğrudan temas kurun.

Sponsorumuz olun, kongremizde sizin de standınız olsun. Gerek web sitemizde gerekse de basın bültenlerimizde kongremiz için yapacağımız tüm duyurularda size de yer verelim. Yazılı ve görsel basında yer almanız için birlikte çalışalım.

Yerli ve yabancı misafirlerimize proje yönetimi konusundaki başarılarınızı anlatın. Tecrübelerinizden istifade etmek isteyen profesyonellere destek olun.

Markalaşma sürecini çoktan tamamlamış uluslararası proje yönetimi kongremize katılın. Katılımınız ile bilgi birikiminizi arttırın. Mesleki ilişkilerinizi işbirliğine dönüştürün. Daha verimli ve daha etkin olmanın yollarını anlatan başarı hikayeleri, projelerinizde size de yol gösterici olacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.