28. Kalite Kongresi-Kalder 2019

KONGRE TARİHİ
26 Kasım - 27 Kasım 2019

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

KONGRE WEB SİTESİ
www.kalitekongresi.org
DAVET
Yakın gelecekte karşı karşıya kalacağımız, hatta gündelik hayatımıza etki edebilecek yeni teknolojik gelişmelerden bahsetmek bizleri tatmin ediyor. İş çevrelerinden televizyon programlarına, kongre ve sempozyumlardan akademik toplantılara kadar ajandamızın birincil gündemi hep fütüristtik söylemler ve örneklerle dolu. İnsanlığın avcı – toplayıcı mazisinden bugün geldiği nokta ve gelecekteki potansiyeli zaman zaman anlama yeteneğimizin bile ötesinde bir yaşamı bizlere vaat ediyor.

Hal böyle iken, dünyanın içerisinde bulunduğu durumu ve önümüzdeki dönemlerde bu durumun gidişatını kaçırmamamız gerekiyor. Var oluşunun başlangıcından bu yana tezatlıklarla/zıtlıklarla hemhal olma hali yine karşımıza çıkıyor. Bir tarafta sınırları dijital olarak ortadan kalkmaya devam eden coğrafyalar, yapay zekâ atılımları, otonom makineler, iletişimin hızlı yükselişi, endüstri 4.0, yenilikçi bakış açısı ve daha onlarcasını sıralayabileceğimiz “gelişmeler” insanlığın varoluş amacını bir yandan dönüştürürken diğer yandan –bazen yan yana konumlarda bile- bambaşka hayatlar yaşayan insanları, bambaşka gerçeklikleri göremez hale getiriyor Gündelik koşuşturma, sınırlı bakış açısı birçok zaman dünyanın içerisinde bulunduğu “hale” odaklanmaktan bizleri alıkoyuyor.

İçerisinde bulunduğumuz şartlara dışarıdan bakarsak birçok kritik olumsuzluğu sıralamak hiç de zor değil. Ekonomik krizlere karşı çok daha duyarlı, sürekli üretim ve tüketmeye dayalı bir ekonomi; birbirleri ile etkileşime girmiş küresel piyasalar, ticari anlaşmazlıkların ulusal güvenlik kavramı ile değerlendirildiği bir dış politika konunun sadece bir tarafını teşkil ediyor. Bizlere en basitinden kur dalgalanmaları olarak yansıyor...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.