3. International Travel and Tourism Dynamics Congress-ITTD 2022

KONGRE TARİHİ
28 Eylül - 30 Eylül 2022

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
hacibayram.edu.tr/ittd22
DAVET
Turizm Camiasının Değerli Bilim İnsanları,

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenecek olan “3rd International Travel & Tourism Dynamics” isimli kongremizi 28-30 Eylül 2022 tarihlerinde yüz yüze gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Kongrenin ana teması “#Restructuring Tourism for Tomorrow” olarak belirlenmiştir.

2020 yılında başlayan ve hala devam etmekte olan COVID-19 pandemisinin turizm üzerinde yarattığı etki ile “Yarınlar için Turizmi Yeniden Yapılandırma” önemli bir husus haline gelmiştir. Bir turizm ülkesi olan Türkiye’de de pandeminin etkileri yoğun bir şekilde görülmektedir. Dolayısıyla, bu konuya akademik çalışmalarda yer verilmesi büyük önem taşımaktadır. Kongre teması kapsamında ilgili diğer güncel konulara da farklı bakış açısı kazandırılması beklenmektedir.

Özet ve tam metin bildiri basımının sağlanacağı kongremizin dili Türkçe ve İngilizcedir. Kongremizde bildiriler özet ve tam metin olarak çağrılacaktır. Kongreye farklı ülkelerden davetli konuşmacılar katılacaktır.

Siz değerli bilim insanlarını Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan kongremizde görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Eylül ayında görüşmek dileğiyle.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.