3. Uluslararası Savunma Sanayi Sempozyumu-IDEFIS 2021

KONGRE TARİHİ
07 Ekim - 09 Ekim 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
savunmasanayisempozyumu.org
DAVET
Değerli Sanayici Akademisyen ve Araştırmacı,

2015 yılında birincisi, 2017 yılında ikincisini düzenlediğimiz Uluslararası Savunma Sanayi Sempozyumunun (IDEFIS 2021) üçüncüsü sizlerin de değerli katkı ve katılımlarıyla Kırıkkale İlinde 7-9 Ekim 2021 tarihlerinde Kırıkkale Üniversitesi tarafından online olarak gerçekleştirilecektir.

2017 IDEFIS’e 10'dan fazla ülkeyi temsil eden 250'den fazla delege katılmış, bildirilerini sunmuş ve çalışmalarını sergilemişlerdir.

Sempozyum, ileriye dönük yeni enerjik malzemeler ve yeni kimyasal tahrik konseptleri ile savunma sanayi için enerjik malzemelerin yaşlanması, tehlikeleri, etkisi, ber tarafı ve iyileştirilmesi ile ilgili çalışmalar, makine ve malzeme teknolojileri, ikincil işlemler, bilgisayar tabanlı tasarım, simülasyon ve üretim süreçleri, insansız hava ve kara araçları, mekatronik sistemler, makine öğrenmesi, bilgisayarlı görme ve robotik uygulamaların yanı sıra silah ve mühimmat sistemleri ile havacılık mühendisliği, zırh malzemeleri, gelişmiş nano-yapılı malzemeler, ileri seramik ve kompozit malzemeler de konulara dahil olmaktadır.

Bu organizasyon (IDEFIS 2021) ile, ulusal ve uluslararası savunma sanayi kamu-özel sektör temsilcileri ile üniversitelerin bir araya gelerek savunma teknolojilerine yönelik Mühendislik ve Temel Bilimleri kapsayan ve üniversite-sanayi iş birliğini içeren bilimsel çalışmaların, politikaların ve ulusal ve uluslararası yeni önceliklerin tartışmaya açıldığı, bir platform oluşturması amaçlanmaktadır.

Sempozyum düzenleme Komitesi olarak sizleri bu heyecan verici etkinliğe davet ediyoruz. Sempozyumda görüşmek dileğiyle.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı
Prof. Dr. Recep ÇALIN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.