3. Uluslararası Türk-Rus Dünyası Akademik Araştırmalar Kongresi-UTRAK 2020

KONGRE TARİHİ
07 Kasım - 08 Kasım 2020

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
turkruskongresi.org
DAVET
Değerli Araştırmacılar,

3. Uluslararası Türk - Rus Dünyası Akademik Araştırmalar Kongresi’nin (UTRAK) ilki, 14 - 16 Aralık 2018 tarihlerinde Türk Tarih Kurumu, Ahmet Yesevi Üniversitesi, St Petersburg Devlet Üniversitesi, Kazan Devlet Üniversitesi’nin akademik katkıları ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Ankara’da gerçekleştirildi. İkincisi de yine Türk Tarih Kurumu, Ahmet Yesevi Üniversitesi, Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi’nin akademİk katkıları ve Gazi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 15 - 17 Kasım 2019 tarihleri arasında yine Ankara’da yapıldı.

Türkiye’de ve dünyanın değişik üniversitelerinde çalışmalarını yürüten bilim insanları tarafından büyük ilgi gören bu Kongrenin üçüncüsü de yine Ankara Bilim Üniversitesi, Başkurt Devlet Üniversitesi, Journal of Histoy Studies ve Journal Of Ottoman Legacy Studies'in katkılarıyla 07 - 08 Kasım 2020 tarihleri arasında yine Ankara’da düzenlenecektir.

Kongre’ye Türkiye ve Rusya başta olmak üzere, dünyanın çeşitli ülkelerinde Sosyal bilimlerin farklı alanlarında çalışmalarını yürüten bilim insanları davet edilecektir. Bu kongrede de temel gayemiz, söz konusu bilim insanlarını bir araya getirmek, çalışmalarını ve birikimlerini paylaşmaktır.

Kongreye edebiyat, tarih, sosyoloji, felsefe, hukuk, iktisat, İşletme, maliye, kültür ve sanat başta olmak üzere sosyal bilimlerin tüm alanlarından bildiriler kabul edilecektir. Ayrıca diğer bilim dallarından da sosyal bilim alanındaki bilim dallarına yakın konular ihtiva eden tebliğler kabul edilebilecektir. Kongrede bildiriler sözlü ve poster sunum şeklinde olabileceği gibi bir de Karma sergi açılacaktır.

Kongre normal seyrinde yapılacaktır. Fakat devam eden salgın hastalık sebebiyle iştirak edemeyen katılımcılar için ONLİNE sunum salonları açılacak ve VİDEOKONFERANS yoluyla sunumlar da yapılabilecektir.

Kongrede sunulacak olan bildiriler, daha önceki kongrelerde olduğu gibi hakem değerlendirmelerinden sonra, kısa sürede Ulusulararası bir yayınevinde Kitapta Bölüm ve Bildiri tam metin kitabı olarak yayınlanacaktır. 3. UTRAK Kongresi Doçentlik dahil, Akademik yükseltmelerin şartları dikkate alınarak düzenlenmektedir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.