3. Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu-ISVET 2018

KONGRE TARİHİ
10 Ekim - 13 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Ankara, Türkiye
KONGRE YERİ
Gazi Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
isvet2018.gazi.edu.tr
DAVET
Değerli Meslektaşım,

Uluslararası Yükseköğretimde Mesleki Eğitim ve Öğretim Sempozyumu ISVET’in üçüncüsü ISVET2018 Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde 10-13 Ekim 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Sempozyumun ana teması “Mesleki Eğitimin Yeniden Yapılandırılması & Sektörel Beklentiler ” olarak belirlenmiştir. Mesleki eğitim ve öğretimle ilgili diğer çalışma konuları da sempozyum içeriğine dahildir.

Sempozyum dili Türkçe ve İngilizcedir. Sempozyumda sunumu yapılan bildirilerden seçilen çalışmalara, Gazi Üniversitesi’nin ilgili dergilerinde yayın olanağı sunulacaktır.

İşgücü piyasalarının en önemli dinamiklerinden biri olan ve gün geçtikçe önemi daha iyi anlaşılan mesleki eğitim ve öğretime gönül veren meslektaşlarımızla üçüncüsü düzenlenecek bu sempozyumda bir arada olmak bizler için büyük bir onur kaynağı olacaktır.

Saygılarımla,

Sempozyum Dönem Başkanı

Prof. Dr. Metin DAĞDEVİREN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.