4. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Kongresi-USOOK 2025
KONGRE TARİHİ
02 Mayıs - 03 Mayıs 2025
KONGRE YERİ
Online
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
IV. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Kongresi (USOOK 2025), Başkent Üniversitesi ve TED Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Programlarının iş birliğiyle 2-3 Mayıs 2025 tarihlerinde yüz yüze ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Yüz yüze etkinlikler Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde düzenlenecek olup, bildiri sunumları hem fiziksel ortamda hem de çevrimiçi olarak yapılacaktır.
USOOK 2025, sınıf öğretmenliği mesleğinin gelişimine katkı sağlamayı, bilimsel ve mesleki bir paylaşım alanı oluşturmayı, öğrenciler ve meslek mensupları arasında etkileşim ve iş birliğini artırmayı amaçlanmaktadır. Aynı zamanda, çocuk ve gençlerin araştırmacı olarak güçlendirilmesini teşvik eden yenilikçi bir yaklaşım desteklenmektedir.
Sizleri de bu değerli akademik ve mesleki paylaşım ortamında bizimle birlikte olmaya, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmaya davet ediyoruz!
2025 Öğrenci Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- 3. Ulusal Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Öğrenci Kongresi
09 Mayıs - 10 Mayıs 2025, Zonguldak - 11. Hitit Öğrenci Kongresi
17 Nisan - 20 Nisan 2025, Online - 10. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi-UKOK 2025
12 Mayıs - 14 Mayıs 2025, Çanakkale - 9. Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu-EFIS 2025
07 Mayıs - 09 Mayıs 2025, Zonguldak - KLİVET 2. Ulusal Öğrenci Kongresi
17 Mayıs - 18 Mayıs 2025, İstanbul

Kongre Otelleri
hakkında bilgi alarak, farklı filtreleme seçenekleriyle kongre otellerini detaylıca arayabilirsiniz.