4. Uluslararası Dental Oral Enfeksiyonlar ve 3. Ağız Mikrobiyotası Kongresi
KONGRE TARİHİ
21 Şubat - 23 Şubat 2025
KONGRE ŞEHRİ
Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
Sakarya Üniversitesi
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
4. Uluslararası Dental Oral Enfeksiyonlar (DOINF4) ve 3. Ağız Mikrobiyotası Kongresi 21-23 ŞUBAT 2025 tarihleri arasında Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sabahattin ZAİM Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
“4. Uluslararası Dental Oral Enfeksiyonlar (DOINF4) ve 3. Ağız Mikrobiyotası Kongresi”, diş hekimliğinde gözlenen oral dental enfeksiyonlar ve bunlarda akılcı antibiyotik kullanımına katkı sağlamak, oral mikrobiyotanın önemini ve klinik hastalıklar ile ilişkisini ortaya koymak, toplum sağlığındaki önemine dikkat çekmek ve bu konuda çalışmaları tetiklemek amacı ile tasarlanmıştır. Ancak son dönemlerde her alanı domine eden yapay zeka konusu da kongremizde detaylı bir şekilde tartışılacaktır. Özellikle dental enfeksiyonların azaltılması, kontrol altına alınması, sterilizasyon etkinliğini belirleme vb konuları da detaylı konuşacağımız kongrenin mottosu “DENTAL ENFEKSİYONLAR VE YAPAY ZEKA” ve “FONKSİYONEL AĞIZ MİKROBİYOTASI” olacaktır.
2025 Diş Hekimliği Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
TÜMÜNÜ GÖSTER- Türk Periodontoloji Derneği 54. Uluslararası Bilimsel Kongresi ve 32. Bilimsel Sempozyumu-TPD 2025
14 Kasım - 16 Kasım 2025, Ankara - UDEG 3. Uluslararası Diş Hekimliği Eğitimi Kongresi
20 Şubat - 22 Şubat 2025, Bolu - 1. Ulusal Diş Hekimliği Sivas Bahar Sempozyumu
02 Mayıs - 03 Mayıs 2025, Sivas - Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği 32. Uluslararası Bilimsel Kongresi-TAOMS 2025
05 Kasım - 09 Kasım 2025, Antalya - İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Uluslararası Bilimsel Kongresi
25 Nisan - 26 Nisan 2025, İstanbul

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.