4. Uluslararası Gıda Tarım ve Veteriner Bilimleri Kongresi-GTHK 2022

KONGRE TARİHİ
27 Mayıs - 28 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Van, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.gthk.org
DAVET
“Değerli bilim insanları, araştırmacılar ve lisansüstü öğrencilerimiz;

27-28 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 40’ıncı Kuruluş Yılı Münasebetiyle gerçekleştirilecek olan “4. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ” ile bilim alanına ve literatüre katkı sağlayan bilim insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk ve gurur duymaktayız. Kongrede Doğa Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Veterinerlik, Ziraat Bilimleri ile ilgili konularda bildiri kabul edilmekte olup, diğer tüm Mühendislik alanlarını içermektedir. Farklı disiplinlerden gelen değerli araştırmaları sunmak, paylaşmak ve uluslararası ortak bir platformda bir araya getirmek için "nitelikli" ve "bilimsel" bir kongre düzenlenmesi hedeflenmektedir. Kongremiz yerli ve yabancı bilim insanının katılımıyla online gerçekleştirilecektir.

Bu kongreden beklentimiz, bilim ve iş dünyasının her katılımcısının ve değerli insanının konferansımızı zevkle takip etmesi ve sonuçlarından faydalanmasıdır.

Tüm destek, katılım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür eder, kongremize katılımınızı bekleriz.”

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.