4. Uluslararası Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Kongresi-ODMFR 2022

KONGRE TARİHİ
19 Ekim - 23 Ekim 2022

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Palm Wings Ephesus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.odmfr2022.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Disiplinimizin diğer diş hekimliği ve tıp bilimleri ile yakın ilişkisi göz önüne alındığında Multidisipliner bir kongre düzenlemenin fikrini ve bu kongreyi diğer bilim dallarını da katarak daha geniş çaplı ve bir kongre olarak organize etmenin heyecanı içindeyiz. Bu sene uluslararası formatta düzenleyeceğimiz ODMFR 2022 Kongresi (4. Uluslararası Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Kongresi) 19 Ekim- 23 Ekim 2022 tarihleri arasında, Palm Wings Ephesus Hotel, Selçuk-İzmir'de düzenlenecektir.

Bu kongrede Endodonti, Periodontoloji, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Pedodonti, Protetik Diş Tedavisi gibi disiplinlerin radyoloji ile multidisipliner yaklaşımları izlenecektir. Ayrıca Avrupa Dentomaksillofasiyal Radyoloji Derneği'nin (EADMFR) iş birliği içinde Temporomandibular Eklem Kursu yanı sıra USG Kursları düzenlenecektir. Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji derneğimiz tarafından geçmiş yıllarda olduğu gibi en iyi poster ve sözlü sunum ödülleri yanında ilk defa vereceğimiz Prof. Dr. Erdoğan Turgut Hocamız adına özel çalışma ödülümüzde verilecektir. Ayrıca bu yıl ilk defa düzenlemeyi planladığımız endüstri partnerlerimizle sponsorlarımız ürünleri ile ilgili yenilikleri size iletmeye çalışacaklardır.

Ayrıca son çıkan yönetmelikler dikkate alınarak kongremizde isteyen katılımcıların sunumları süreli yayın yapan ve TR dizinde ULAKBİM’de kayıtlı Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisinde “European Annals of Dental Sciences” tam metinli olarak yayınlanacaktır. Detaylı bilgiye bildiri gönderim kurallarından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca sosyal programlarımız, geleneksel tavla turnuvamız ve gala yemeği ile üyelerimiz ile yüz yüze birlikte olmanın heyecanını taşıyoruz.

Her zaman olduğu gibi güzel bir kongrede hep birlikte olmak dileğiyle,

Saygılarımla,

Prof. Dr. Kaan ORHAN
Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.