42. Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği Ulusal Kongresi-YAEM 2023

KONGRE TARİHİ
01 Kasım - 03 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Gaziantep, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.yaem2023.org
DAVET
Kongremize ilgi duyan kıymetli bilim insanları ve değerli katılımcılar,

Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği (YA/EM) 42. Ulusal Kongresi’nin, 1-3 Kasım 2023 tarihlerinde (Cumhuriyetimizin 100. yılında) Gaziantep Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi ortaklığında Gaziantep’te yapılacağını bildirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.

1975 yılından beri düzenli olarak yapılan YA/EM kongreleri; Türkiye’nin en uzun soluklu ve köklü ulusal kongrelerinin başında gelmektedir. Bu kongrelerde çok geniş yelpazede Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliğinin kuramsal ve uygulama alanlarında üst düzey bildiriler tartışılmaktadır. Ayrıca, bu kongreler Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği konularını dünyadaki değişimlere ayak uyduracak şekilde değerlendirmek, yeni politikalar üretmek ve yol haritaları geliştirmek için akademik bir platformda istişare imkânı vermektedir...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.