5. Hastalık Yönetiminde Akılcı Tedaviler Ulusal Kongresi-HAYAT 2023

KONGRE TARİHİ
11 Haziran - 14 Haziran 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Selectum Luxury Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.hayatkongre.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız;

Hatay’ın HAYAT’ı 5 yaşında.. Dernek olarak Aile hekimliğine, meslektaşlarımıza ve mesleki gelişimimize katkı sağlamak şiarıyla büyük bir heyecanla çıktığımız bu yolda 4. kongremizi de yaptık.

Kongremizde meslektaşlarımızla bir arada olmanın verdiği keyifle hem aile hekimliği sistemini tartıştık hem mesleki olarak bize katkı sunacak derslerde beraber olduk. Özellikle hekimlere yönelen ve sağlıkta giderek artan şiddeti önleme konusunda neler yapabileceğimizi hep beraber konuştuk. Daha önce tanıdığımız meslektaşlarımızla dostlukları pekiştirirken yeni ve güzel dostlar edindik. Kongre sonrası meslektaşlarımızın olumlu geri dönüşleri ve katkılarıyla daha büyük bir heyecan ve azimle 5. Kongremize hazırlanmaya başladık.

Kongre düzenleme kurulu olarak 11-14 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak kongremizde hem doyurucu bir bilimsel program hem de geri dönüşlerinizle zenginleşmiş bir kongre düzenlemeyi amaçlıyoruz.

Sahada yaşadığımız sıkıntılara da değinip çözüm yollarını beraber arayacağımız en önemli gücümüz olan birliğimizi pekiştireceğimiz, dersten kalan zamanlarda keyifli vakit geçirebileceğimiz bir kongre için var gücümüzle çalışıyoruz.

Derslerin yanı sıra stant alanımızda da sizi sürprizlerimiz bekliyor olacak . Kongremiz boyunca bilimsel programımızda alanında uzman hocalarımız konularını gelişen bilimin ışığında pratik hayatta en yüksek yararlanmamızı ön planda tutarak paylaşacaklar.

Kongremizin 5. Yaşında siz meslektaşlarmızla buluşmayı büyük bir heyecanla beklerken hepinizi kongremizde görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla.
Hayat kongre düzenleme kurulu adına

Kongre Başkanı
Dr. Nihat FAHLIOĞULLARI

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.