5. Klinik Tanı Tedavi Ulusal Kongresi-KLİNİKKON 2023

KONGRE TARİHİ
08 Haziran - 11 Haziran 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Selectum Family Resort Otel ve Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.klinikkon.org
DAVET
Sağlıkta Multidisipliner Tanı Tedavi Derneği olarak bu yıl 5. sini düzenleyeceğimiz V. Klinik Tanı Tedavi Ulusal Kongre'sini 08 - 11 Haziran 2023 tarihleri arasında Selectum Family Resort Otel & Kongre Merkezi, Antalya'da gerçekleştirecek.

Kongremizde İç Hastalıkları kliniklerindeki çok önemli ve ilgi çeken konuların yanı sıra, kronik hastalıklara yaklaşım ile birlikte tıptaki yeni gelişmeler gözden geçirilecektir. Konuşma konuları titizlikle ve güncel ihtiyaçları karşılayacak şekilde bir komite tarafından oluşturulmuştur. Çok ilgi gören bu oturumlarda olgu temelli bir tartışma ortamı oluşturarak çözümler bulunmaya çalışılacaktır.

Organizasyon komitesinin önceliği, katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmaktır. Kongremizde sizler için en iyi programı hazırlamaya gayret ettik. Son gelişmelere ilişkin konferanslar, iç hastalıklarında kanıt-hastalık ilişkisi oturumları, klinik ve laboratuvarlardaki güncel konuları içeren sempozyumlar programın ana başlıklarını oluşturacaktır.

Önceki yıllarda kongrenin yanı sıra kurslarımıza olan yoğun ilgiden güç ve cesaret alarak bu yıl da kongremizden bir gün önce hekimlik pratiğinize ve güncel uygulamalarınıza yardımcı olacağını düşündüğümüz kurslar düzenlemekteyiz. Sınırlı sayıdaki katılımcının yer alacağı bu kurslarda kursiyerler uzman hocalarımızla interaktif bir eğitim imkanı bulacaktır.

Her yıl gönderdiğiniz özenle seçilmiş konularda titizlikle hazırlamış bildiriler ve klinik uygulamalar sırasında karşılaştıklarınız ilginç öğretici vakalarınızın kongremizin bilimsel içeriğine katkısı büyüktür. Bu yılda bildirilerinizi beklemekteyiz.

Kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Mustafa ARAZ

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.